FOTO: LEI LOU Amex VIP Shopping na poznatim adresama u Zagrebu i Splitu

Autor:

Mario Poje i Tonći Čerina

Dugoočekivana kolekcija za proljeće i ljeto, koju je Aleksandra Dojčinović predstavila na velikoj samostalnoj reviji u Hrvatskom državnom arhivu, ovih je dana napokon stigla u trgovine u Gradovima Zagrebu i Splitu.

Bio je to sjajan povod da se na dvije omiljene modne adrese, u zagrebačkoj Frankopanskoj i splitskoj Marmontovoj ulici, okupe dugogodišnje klijentice i prijateljice dizajnerice na ‘Amex VIP Shopping’ večeri.

Početak modne proljetne sezone u Gradu Zagrebu nisu propustile – Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ojdanić, Korana Gvozdić, Marija Borić, Petra Kurtela, Martina Podgorski, Tihana Harapin-Zalepugin, Romano Decker, Katarina Pentek, Žana Kožul, a u Gradu Splitu – Ana i Lucija Zaninović, Ana Čagalj, Marija i Jurica Pirić, Vjekoslava i Hana Huljić, Sonja Dvornik, Ela Bokavšek, Ivan Gaće, Danilo Vukčević te mnogi drugi.

Riječ je o najsenzualnijoj Lei Lou kolekciji do sada, kontrasti se provlače kroz gotovo sve komade, haljine za ovo proljeće su zadržale prpošnost i ženstvenost, svila i čipka dobile su s nove ukrase…

Lei Lou cipele su ovo proljeće zablistale s otvorenim prstima ili petom, a izrada od brušene kože čini ih savršenim modnim dodatkom.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)