FOTO: LEI LOU Aleksandra Dojčinović predstavila najnoviju jesensko-zimsku kolekciju

Mario Poje

Kako izgledaju komadi iz najnovije jesensko-zimske kolekcije Aleksandre Dojčinović, imale su se prilike uvjeriti brojne klijentice, prjatelji branda, poslovni partneri i poznate dame na shopping druženju održanom u Lei Lou trgovini u Gradu Zagrebu.

Zagrebački shopping tako nisu propustile Ecija Ojdanić, Mila Elegović, Petra Kurtela, Mirna Maras, Tihana Harapin Zalepugin, Marija Borić, Petra Nižetić, Martina Podgorski, Kristina Krepela, Ecija Ivušić, Irena Škorić te mnogi drugi.

Riječ je o kolekciji koju je dizajnerica predstavila proljetos prvom samostalnom revijom u Preporodnoj palači narodnog doma u Gradu Zagrebu, a kojom je najavila i neke sasvim nove pravce u razvoju branda. To se ponajprije odnosi na cipele, koje je tom prilikom premijerno prikazala, a čiji su prvi primjerci ovih dana stigli u Lei Lou trgovine.

Elegantne špic gležnjače od brušene kože koje će u ormaru, uz odgovarajuće detalje, trajati sve do kasnog proljeća, sjajna su nadopuna novim modelima toplih, zimskih kaputa od kašmira s fragmentima od umjetnog krzna.

Novost je podlinija koktel haljina i sakoa za chic trenutke u uredu i fine izlaske, kojima je klasika dobila jednu sasvim novu, moderniju dimenziju s hrvatskim potpisom.

Kolekcija je bogata i drugim upečatljivim komadima, ponajprije onima od fine svile i trodimenzionalne čipke koja je Aleksandrina omiljena tkanina posljednjih sezona, a među modnim dodacima najviše je pažnje plijenila nova mini torbica Ania, ‘statement’ kovčežić u različitim bojama.

Shopping druženje s brandom Lei Lou se danas održava u Gradu Splitu…

Mario Poje
Poznate dame na shopping druženju
Mario Poje
Aleksandre Dojčinović i Mia Elegović
Mario Poje
Ecija Ivušić
Mario Poje
Tihana Harapin Zalepugin
Mario Poje
Mirna Maras
Mario Poje
Aleksandra Dojčinović

Komentiraj