Decathlon

FOTO: Lanac sportske opreme Decathlon otvorio svoju prvu trgovinu u Gradu Osijeku

Jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme Decathlon otvorio je svoju prvu trgovinu u Gradu Osijeku.

Ovo je peti Decathlonov dućan u Republici Hrvatskoj, a Osječani su dobili novo mjesto za kupovinu vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom.

Mnogobrojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku proštetati trgovinom i upoznati se sportskim proizvodima, dok su padobranci Aero Kluba Osijek ove subote, rano ujutro, ‘sletili’ na Decathlonovo parkiralište i tako službeno otvorili trgovinu za javnost.

“Veliko mi je zadovoljstvo najaviti otvorenje već petog Decathlona u Hrvatskoj. Decathlon privlači sve više ljubitelja sporta u Hrvatskoj koji prepoznaju našu široku ponudu sportske opreme i pristupačne cijene. To je vrijedno priznanje svim članovima našeg tima za svakodnevno ulaganje i posvećenost. Vjerujemo da ćemo svojom predanošću inovacijama i širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti očekivanja svih rekreativaca, profesionalaca i obitelji i na istoku Hrvatske“, rekao je Country manager Decathlona, Michel Kappler.

Brojni posjetitelji su na dan otvorenja imali priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi. Glavni osječki trg pretvoren je u pravu ‘Fišatlon arenu’ na kojoj su se građani Osijeka mogli mogli okušati u dvije discipline – u brzom namatanju najlona za ribolov i bacanju mamaca u bazene te tako upecati popust.

www.facebook.com/decathlonhrvatska

www.decathlon.hr

Komentiraj