FOTO: LABYRINTH OPEN FESTIVAL Organizatori za iduću godinu pripremaju nova iznenađenja

Maxime Byttebier, Žiga Kalan, Simon Leloup

Nakon četiri dana plesa, sunca, mora i odlične glazbe, završio je festival Labyrinth Open Croatia, koji je ove godine doživio svoju premijeru u Gradu Omišu.

Na open air festivalu koji se održao u srcu Dalmacije, od 8. do 11.07, nastupili su vrhunski svijetski DJ-i, kao što su Sam Paganini, Pan Pot, Dubfire, Boris Brejch, Stephan Bodzin, Ten Walls, itd. Izvođači su se izmjenjivali na nekoliko pozornica, a svojim zaraznim ritmovima i nepresušnom energijom, uspjeli su rasplesati nekoliko tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta.

Pored odličnog line up-a, festivalska publika je imala priliku sudjelovati u raznim radionicama, seminarima i panelima, na kojima su mogli saznati sve novosti iz svijeta digitalnih trendova i muzičke industrije. Na prekrasnoj pješčanoj plaži, osim fantastičnog programa na beach stageu, svakog dana se održavala vinaysa joga, odlična gastronomska ponuda uključivala je i vegetarijanske specijalitete Šumskog kuhara…

Samo za ovu prigodu, Kamp Galeb pretvorio se u pravu malu glamping oazu, koja uključuje luksuzni smještaj sa svim potrebnim sadržajima, kao i direktni pristup plaži. Program se odvijao svakoga dana pod vedrim nebom, a uključivao je boat party, plesanje do zore, after partyje te nezaboravne izlaske i zalaske sunca. Kraj dana obilježavao se spektakularnim vatrometom za ultimativni doživljaj festivala.

Sa sigurnošću se može reći kako će i iduću ljetnu sezonu obilježiti Labyrinth Open festival.

Komentiraj