FOTO: Ivana Kaurloto

Bednjanska 12 nova je “it“ lokacija za njegu, šišanje i stiliziranje kose na kojoj su se odmah po otvorenju zatekle i brojne poznate dame.

Na prvi dan novootvoreni salon u širem centru Zagreba posjetile su brojne poznate dame, ujedno i vjerne klijentice osnivača Kose, kao što su Antonija Blaće, Anita Dujić, Tatjana Mrduljaš, Matija Vuica, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi, koje su međusobno razmjenjivale dosadašnja iskustva i komentirale posljednje modne trendove iz ponude salona.

Uzrečica o kosi kao ukrasu lica i simbolu ženstvenosti uvriježila se već davnih dana, no usprkos tome mnoge žene i dalje ne posvećuju dovoljno pažnje pravilnoj njezi. Ipak, da svakodnevne obaveze i manjak slobodnog vremena ne bi stali na put lijepom i njegovanom izgledu pobrinuo se frizerski dvojac Ivica Palinić i Anita Loparić, koji su pred brojnim okupljenim predstavnicama javnog života jučer predstavili salon jednostavnog naziva Kosa.

“Kroz godine iskustva stekli smo odličan uvid u ne samo najnovije svjetske trendove u njezi kose, nego i u najčešće zahtjeve naših sugrađanki. Svi znamo da se moda iz dana u dan mijenja, svatko ima svoj stil i želje i ponekad je veliki izazov uskladiti ih, no vidjeti zadovoljnu klijenticu nam je najveća nagrada. Radujemo se novim mogućnostima i s nestrpljenjem očekujemo svaki radni dan“, poručuju Ivica Palinić i Anita Loparić.

Komentiraj