Tomislav Jagar, facebook.com

FOTO: KD LISINSKI Ivana Banfić spektakularno proslavila 25 godina glazbene karijere

Ivana Banfić je povodom proslave 25 godina glazbene karijere napravila je show za pamćenje u KD Lisinski i na pozornici zajedno s više od 200 sudionika publici slikovito kroz scensku i glazbenu izvedbu prikazala svoj glazbeni put.

Od potrage za glazbom do pronalaska svog glazbenog izričaja i životnog puta simbolično je show počela u crnom kostimu koji joj je za ovu prigodu kreriala Matija Vuica. Ivana Banfić je osim poznatih glazbenika i plesača u izvedbu uključila mnogo mladih plesača pa i one najmanje.

Njen dugogodišnji suradnik Tomislav Tržan te plesni centri TT i Tala pobrinuli su se da većinu hitova dodatno začine atraktivnim scenskim nastupom, a muzički dio odlično su odradili glazbenici koji su nekoć pratili kralja funka Dinu Dvornika, te zborovi Concordia Discors, vokalni sastav Cajklapa i i Gospel zbor Sunce. Prvi od gostiju izašao je Leo i umjesto Harija izveo sa Ivanom poznati hit ‘Navodno’.

Nakon njega uslijedili su Igor Drvenkar, Nikola Marjanović s kojim je izvela hit ‘Nag’, da bi vrhunac večeri bio duet sa Dinom Merlinom koji je izazvao ovacije u publici.

Ono što je iznenadilo mnoge u dvorani bila je odlična izvedba Šumice sa zborovima i plesačima koja je podigla mnoge sa stolica. Za sam kraj sa svojim nećakom Brunom Banfićem koji je sudjelovao u Voiceu i zborom, pjevačica je završila koncert u bijelom ruhu s najmanjim sudionicima, koji su nosili balone u obliku srca i podijelili ljubav s publikom.

Komentiraj