Lilith

FOTO: Katarina Baban otvorila vlastiti showroom Lilith

Poznata glumica i zaljubljenica u modu, Katarina Baban, nedavno je pokrenula brend Lilith, čije su kreacije od sada dostupne u izložbenom prostoru na zagrebačkoj adresi Bosutska 9.

Poznata glumica, koju javnost najviše pamti po ulozi u televizijskoj seriji ‘Zlatni dvori’, u blizini Koncertne Dvorane Lisinski u showroomu Lilith by Katarina Baban predstavlja unikatne odjevne kombinacije, lepršave bluze i haljine s volanima…

Novi prostor i kolekciju pogledale su Petra Kurtela, Sementa Rajhard, Kristina Krepela, Sandra Lončarić, Sonja Kovač, Ecija Ivušić, Petra Cicvarić, Matko Knešaurek, Duško Valemtić, Ana –Marija Percaić i brojni drugi.

“U svom dizajnu ponajprije se oslanjam na tople boje i lepršave materijale, koji pristaju svakoj ženi i unose vedrinu u svaki dan. Bez obzira na svakodnevne obaveze i ubrzan tempo života, svaka žena zaslužuje izgledati i osjećati se lijepo. Nadam se da će moje kreacije tome pridonijeti”, izjavila je dizajnerica i glumica.

Njene kreacije vole kolegice iz glumačkog svijeta, a njezin rad cijeni i Jelena Rozga. Ljubav prema modnom dizajnu naslijedila je od majke, no ne namjerava napustiti svoju drugu ljubav – glumu…

Komentiraj