FOTO: KARE Poznata marka dizajnerskog namještaja otvorila trgovinu u Dubrovniku

KARE

KARE, svjetski poznata robna marka nekonvencionalnog dizajnerskog namještaja svečano je otvorila svoju prvu samostalnu trgovinu u Gradu Dubrovniku.

Prodajni prostor smješten u Mlinima (Gornja Čibača 8) na površini većoj od 1 000 kvadratnih metara kupcima nudi namještaj i dodatke za dom, a okupljenim uglednim gostima i javnog života KARE-ovu ponudu predstavio je gospodin Peter Schonhöfen, jedan od dvojice osnivača kompanije KARE Design GmbH.

“Raduje me što smo konačno u Dubrovniku, jer nam je to već dugo želja, kako Dubrovčani više po dizajnerski namještaj više ne bi morali ići u Zagreb i Italiju. Dubrovčanima i njihovim gostima nudimo izvanredne proizvode koji bude osjećaje i iznenađuju. KARE je već 35 godina lider u opremanju domova i poslovnih prostora, koji svojim kupcima nudi odličan, uvijek neuobičajen i nekonvencionalan namještaj, dizajniran za individualce. Kad smo moj poslovni partner Jurgen Reiter i ja kao studenti pokretali tvrtku 1981. godine, željeli smo izvanredan i zabavan dizajnerski namještaj ponuditi po prihvatljivim cijenama“, izjavio je gospodin Peter Schonhöfen prilikom otvorenja.

Dvojica ljubitelja dizajna, Jürgen Reiter i Peter Schönhofen osnovali su KARE još kao studenti kad su uređivali stan kojeg su dijelili. Njihova strast za stilskim namještajem bila je puno veća od njihovog budžeta, no osnivači KARE-a imali su spremno rješenje za ovaj problem. Vrhunski dizajn bio je rezerviran za elitu i jako skup, stoga su oni izmislili svoj vlastiti. Njihov moto: namještaj zaslužuje odličan dizajn po atraktivnoj cijeni i s malo neuobičajenosti – naposljetku, namještaj treba biti zabavan.

Jürgen Reiter zadužen je za razvoj dizajna i inspirativne ideje nastale pod KARE brendom. Putuje svijetom 200 dana u godini kako bi pronašao proizvode koje su stvorili talentirani dizajneri u svojim radionicama, osiguravajući da se police KARE trgovina redovito pune novim životom.

Peter Schönhofen zadužen je za širenje tvrtke na međunarodnom nivou i zadužen za globalni marketing. Nadgleda KARE diljem svijeta kako bi sve bilo na svom mjestu i kako bi se osiguralo zadovoljstvo KARE klijentima: od inspirirajuće ideje uređenja do savršene usluge.

Brojni uzvanici iz javnog života su uživali u nastupima udaraljkaškog ansambla DBK, plesne skupine Trio Dimache te atraktivnim pićima i modnoj reviji Prinčipesa by MG design dubrovačke dizajnerice Marine Glavinić, koji su u potpunosti odgovorili izazovu “Urbane džungle“ kao tematskoj odrednici ovog događaja.

KARE danas

• KARE saloni u Munchenu, Regensburgu i Beču
• KARE Kraftwerk: nagrađeni centralni salon na preko 10,000 m2 površine i s restoranom u Munchenu
• više od 200 KARE salona, franšiza i “shop-in-shop” trgovina u skoro 50 zemalja na četiri kontinenta
• stotine salona diljem svijeta s KARE namještajem, rasvjetom i dekoracijama
• KARE online trgovina
• Stierblut men i Stierblut women modne trgovine u Munchenu
• Stierblut online trgovine s odjećom za žene i muškarce
• KARE Object GmbH podružnica za opremanje poslovnih prostora
• više od milijun obožavatelja na društvenim mrežama diljem svijeta

Komentiraj