FOTO: Jole održao koncert pred deset tisuća ljudi u Pazinu i nastavlja Jadransku turneju

Nel Pavletić

Kaos u Pazinu, ulice zatvorene za promet – slika je koja u Pazinu do sada nije viđena. Protekle subote, jedan od najboljih zabavljača na hrvatskoj glazbenoj sceni, popularni Jole oduševio je i raspjevao Istru.

U sklopu ljetne jadranske turneje održao je još jedan nezaboravni koncert u Pazinu, samom srcu Istre ispred 10 tisuća ljudi. Brojni obožavatelji osim iz Istre i Kvarnera, došli su i iz susjedne Slovenije i Italije.

Pjevajući u jedan glas dobro poznate hitove poput: ‘Najgori plan’, ‘Kada žene tulumare’, ‘Bailando solo’, ‘Nosi mi se bijela boja’, ‘Duša od papira’, ‘Pijanica nisam’, ‘Remek djelo’ i mnoge druge, Jole je još jednom pokazao svoju povezanost i zavidnu komunikaciju s publiku.

Popularni pjevač na nedavnom Splitskom festivalu predstavio se s pjesmom ‘S kim to pričaš’, koja polako osvaja srca publike.

Ukoliko niste bili u mogućnosti prisustvovati dosadašnjim koncertima, Jole vas poziva na spektakularne koncerte u sklopu jadranske turneje: Stobreč 10.08., Mali Lošinj 11.08., Kraljevica 12.08., Sukošan 13.08., Jezera na Murteru 15.08., Rab 17.08., Sinj 20.8., Karlovac 26.08., Vir 29.08.

Svojom ljetnom jadranskom turnejom Jole još jednom potvrđuje zašto je dobio titulu kralja zabave i miljenika publike.

Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić
Nel Pavletić

Komentiraj