FOTO: Jedinstveni restoran NOEL s pravim Chef stolom i pogledom u kuhinju

Restoran NOEL

Jedinstven i najorginalniji restoran NOEL, prvi u Republici Hrvatskoj s pravim Chef stolom i pogledom u kuhinju, prostire se na 130m2 te je u cijelosti dizajniran, projektiran i izveden od strane IO DECOR tima.

U donjoj etaži nalazi se vinski podrum sa najvećom vinskom kartom u Hrvatskoj te je taj dio uređen za privatne zabave sa površinom od 80m2, velikom kutnom garniturom, stolnim nogometom, velikm televizorom, vinskom instalacijom na zidovima…

Nadamo se kako ćete posjetiti NOEL restoran i uživati u delicijama kulinarskih specijaliteta šefa kuhinje Gorana Kočiša, kao i prezentaciji impoznatnog vinskog podruma Ivana Juga.

Restoran NOEL nalazi se u Gradu Zagrebuu u ulici Popa Dukljanina 1.

Koji su sve radovi morali biti izvršeni da bi se dobio finalni izgled?

Izgled restorana je u cijelosti izmijenjen te osim zacrtane arhitekture nema dodirnih točaka sa prethodnim restoranom i njegovim dizajnom. Adekvatnom pripremom i koordinacijom, svi građevinski radovi izvedeni su i završeni unutar 20 radnih dana. Paralelno se dizajnirao, projektirao i izrađivao cijeli namještaj i stolice od strane IO DECOR tvrtke, kao i drvene zidne obloge, modifikacija šanka i sanitarnih čvorova, staklene instalacije u restoranu, itd…

Koja je bila osnovna nit vodilja prilikom uređivanja i što se uređenjem zapravo željelo postići?

Nit vodilja kojom smo se vodili bila je uređenje prostora prema svjetskim standardima i dizajnu, integracija materijala, tkanina, boja, kao i stvaranje ugodnog prostora te spoj perfekcionstičke kuhinje s dizajnom interijera. Željeli smo stvoriti restoran prema svjetskim standardima, udoban, komforan i luksuzan. ali pristupačan klijentetima u Hrvatskoj kao i inozemnim posjetiteljima.

Gdje je nabavljen namještaj?

Kompletan namještaj kao i interijer prostora rađen je prema našim idejama, ručno od strane IO DECOR tvrtke. Samo smo luksuznu rasvjetu naručivali od renomiranih proizvođača rasvjete. Chef stolom dominira legendarni Foscarini ALEGRO ASSAI, restoranom šest luksuznih Eichholtz Residental lustera, u ulaznom dijelu tri simetrično kombinirana Eichholtz Spitfire lustera, dok iznad šanka krase dvije vrste lustera Foscarini Glass iz posebne Diesel serije. Kompletan strop izrađen je domišljato s niz utora za led rasvjetu kojom se sjajno postiže igra svjetla i sijene te se vrlo brzo događa metamorfoza cjelokupnog interijera. Drvena obloga zida sa staklenim policama inteligentno je smišljena s igrom pozadinskog osvjetljenja kojima se naglašava izložbeni predmeti unutar istih.

Kako je prostor organiziran?

Restoran je zamišljen u tri dijela, gdje ulazni predprostor s predvorjem i šankom čini jednu cjelinu lounge bara sa DJ-om i inventivnim separeom, koji izgleda kao boca vina naglavačke, središnji dio restorana sa šest stolova i separeom čini drugu cjelinu i zadnja cjelina je Chefov stol sa direktnim pogledom u kuhinju i pripremu jela za kojim se poslužuje od 8 do 12 osoba.

Što biste izdvojili kao najveću posebnost ili zanimljivost ovog prostora?

Cijeli prostor je neobičan, razigran i jako zanimljiv. Niz detalja čini posebnost ovog restorana poput ‘boce vina’ unutar koje je smješten frižider za vina ili separea nalik na vinsku bocu, ali je ipak Chefov stol sa svom infrastrukturom uz njega najposebniji dio restorana te će isti biti ‘najtraženiji’ od strane gostiju.

Koliko gostiju prihvaća restoran Noel?

Potpuni kapacitet restorana NOEL je 62 sjedeća mjesta, dok se za neko veće slavlje može povećati za još 10 sjedećih mjesta.

restoran-noel-1

restoran-noel-2restoran-noel-3

restoran-noel-4

restoran-noel-5restoran-noel-6

restoran-noel-7

restoran-noel-8

restoran-noel-9

restoran-noel-10

restoran-noel-11restoran-noel-12

restoran-noel-13

restoran-noel-14

Komentiraj