FOTO: JASMINE STYLE Za poslovne žene koje nemaju vremena vježbati

Jasmine Style

Jasmina Scekic Luksic je fitness trenerica s bogatim iskustvom i impresivnom edukacijom. Nakon stečene diplome višeg trenera kondicijske pripreme sportaša na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu i niza završenih visoko cijenjenih Masterclassova, želja za napredovanjem i usavršavanjem odvela ju je sve do New Yorka. Upravo tamo učila je i trenirala rame uz rame sa celebrity trenericom Tracy Anderson (Glam Dance metoda, metoda Tracy Anderson) čija lista klijentica uključuje imena poput Madonne, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow i Shakire.

Poznata hrvatska kolumnistica i stand-up komičarka Andrea Andrassy nedavno je odabrala ekskluzivnu i inovativnu metodu tjelovježbe kojom svoju idealnu formu održavaju brojne svjetske zvijezde.

Hrvatska kolumnistica odlučila je ‘izgraditi’ svoju ljetnu bikini figuru uz stručno vodstvo osobne trenerice Jasmine Scekic Luksic – idejne začetnice inovativnog i inteligentnog pristupa oblikovanju tijela nazvanog Jasmine Style.

andrea-andrassy-i-jasmina-scekic-luksic_1

andrea-andrassy-i-jasmina-scekic-luksic_2

andrea-andrassy-i-jasmina-scekic-luksic_3

Jasmine Style je jedinstvena metoda nastala kao kombinacija Jasmininog ukupnog bogatog znanja i iskustva. Naglasak tehnike je na zabavnom pristupu uz kombinaciju kondicijskih vježbi i plesnih pokreta. Treninzi su visoko kreativni i funkcionalni, pažljivo odmjerenih pokreta i opterećenja koji isključuju mogućnost disbalansa i ozljeda. Glavni cilj treninga je inteligentnim pokretima poboljšati te unaprijediti čovjekovo zdravlje i izgled, a klijentu omogućuje transformaciju u najbolju verziju sebe na moderan i siguran način.

jasmina-scekic-luksic-i-andrea-andrassy_1

jasmina-scekic-luksic-i-andrea-andrassy_2

“Tko god me imalo poznaje zna da vježbanje nije na top listi stvari koje uživam raditi u svoje slobodno vrijeme. Srećom, odlučila sam isprobati ovu tehniku i zaljubila sam se istog trena, u svakom trenutku osjetim da mi rade svi mišići, a još je i zabavno. Jako mi se sviđa kako je Jasmina spojila ples i vježbu, u većini slučajeva uopće nemam osjećaj da je riječ o intenzivnom treningu – to shvatim tek poslije kad osjetim sve mišiće u tijelu. Efekte vidim već sad – držim se uspravnije, noge su mi čvršće, a i puno sam fleksibilnija, jer Jasmina stavlja naglasak i na vježbe istezanja. Vježbamo tek kratko vrijeme, a rezultat je već tu. Do ljeta sam J.Lo” , prokomentirala je trening šaljivo Andrea Andrassy.

“Jasmine Style definicija je inteligentnih pokreta koji predstavljaju naprednu i modernu tehniku tjelovježbe, a daju maksimalne rezultate za vaše tijelo. Kod Jasmine Style metode ne postoji kontinuirano ponavljanje istih setova vježbi zbog čega ne dolazi do navike mišića i tijela. Jedan od ciljeva je aktivirati i sve one mišiće koji se najčešće zanemaruju, a što rezultira boljim balansom i bržim ostvarenjem željenog cilja“, rekla je Jasmina Scekic Luksic.

metode
Profesionalna fitness trenerica Jasmina Scekic Luksic

Komentiraj