FOTO: Izbor Kraljice Jadrana 2016. održava se u petak na otoku Rabu

Ludvig Martin

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika okupile su se na otoku Rabu u mjestu Lopar za finalni izbor Kraljice Jadrana 2016., koji će se održati u petak, 19. kolovoza, na prekrasnoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže najbolje će otkriti i prezentirati naše ljepotice.

Djevojke će prošeteti pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća. Kroz večer predstavit će se u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, uz bogat accessorize najmodernijih naočala i šešira.

Voditeljska titula večeri pripast će ljepotici Maji Curavić, dok će aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković biti članica ocjenjivačkog suda (žirija).

Na izboru Kraljice Jadrana 2016. uz glazbena imena poput Kristine Vukas, posjetitelji će imati priliku uživati i u nastupu popularne plesne skupine ‘Megablast’.

Za Izbor kojem je, osim ljepote naših djevojaka, cilj i prezentacija ljepota Jadrana, osiguran je i bogat nagradni fond pokrovitelja.

Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin

Komentiraj