FOTO: Ivica Skoko najavio slavljeničku reviju editorijalom s Oljom Vori

Zvonimir Ferina

Majstor izrade glamuroznih haljina Ivica Skoko i obožavateljica njegova dizajna Olja Vori ekskluzivno su, prije nadolazećeg BIPA FASHION.HR-a, pokazali mali dio najnovije kolekcije.

Nakon kolekcije za proljeće/ljeto 2017 za jubilarnu sezonu Ivica Skoko, ovaj put u slavljeničkom raspoloženju s 20 godina uspješne karijere i revija iza sebe, odlučio je iznenaditi uzorcima tkanina, poigravanjem stilovima i drugačijim stylingom.

I u ovoj kolekciji pokazuje kako radi ono u čemu je u samom vrhu – zadivljujuće svečane haljine raznih dužina, formi i stila. Preko različitih vrsta svile i viskoze, do omiljene mu čipke, dizajner je novu kolekciju odlučio obogatiti i raznim uzorcima s glitter efektom te svaku kreaciju učiniti neobičnom i zanimljivom.

“Poigrat ću se punim i transparentnim materijalima te nekim elementima 70-ih godina, no i dalje se oslanjajući na moj prepoznatljiv stil u kojem koristim elemente 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća. Ostajem dosljedan glamuru u punom sjaju, no ovog puta haljine su urbanije, a stilizirat ću ih sa svojom suradnicom Ivanom Bilandžijom Billy na jedan jako zanimljiv način. Na pisti će biti još neka iznenađenja kojima se jako veselim kao i okrugloj obljetnici svojih dizajnerskih 20 godina“, najavio je Ivica Skoko novu modnu priču koja će biti prikazana na BIPA FASHION.HR-u.

Zajedničko slavlje najvećeg modnog događanja i poznatog dizajnera u sklopu samostalne revije zakazano je za petak (27.10.).

U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u sklopu jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a, koji traje od 24. do 28. listopada, u četiri će modna dana nastupiti i ostala poznata dizajnerska imena: Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Luka, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Foto: Zvonimir Ferina

Model: Olja Vori

Make up i styling: Ivana Bilandžija Billy

Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy

Komentiraj