Ostalo je manje od 40 dana do najvećeg sportskog događaja u nadolazećoj godini, Europskog rukometnog prvenstva, koji će se od 12. do 28. siječnja održati u četiri grada – Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Poreču.

Ususret ovom velikom događaju za državu, hvaljeni hrvatski dizajner Ivica Skoko predstavio je haljine sa svojim potpisom, kojima će hostese na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji predstaviti našu zemlju.

U prepoznatljivoj crvenoj boji hostese agencije Livia Style predstavit će Hrvatsku i posebnim dizajnerskim haljinama u rukometni svijet unijeti dašak glamura i ženstvenosti.

“Iznimna mi je čast da sam svojim kreacijama postao dio EHF Eura 2018. S piste sam se preselio u sportske dvorane, no opet sam ostao dosljedan eleganciji po kojoj sam poznat. Kod izbora boje nisam dvojio ni sekunde te je crvena boja, koja je inače prisutna na kockicama naših dresova, bila savršena za stvaranje ovih komada”, kazao je Ivica Skoko.

Inspiriran sportskom euforijom, ali i snagom žene stvorio je prekrasne haljine s peplumom, koji je trend već nekoliko sezona i stvorio efektne komade, koji će zasigurno uljepšati veliku sportsku manifestaciju.

Foto: Zvonimir Ferina

Make up: Ivana Bilandžija Billy

Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy

Komentiraj