Promo

FOTO: Ivana Marić će na otoku Lastovu održati koncert 04. kolovoza

Ivana Marić provodi zajedno sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem i kćerkom Vitom godišnji odmor na otoku Lastovu, gdje će održati i poseban koncert 04. kolovoza.

Mlada glazbenica će posjetiti rodnu Bosni i Hercegovinu, a poslije odmora vraća se u studio i sprema drugi singl, koji će ponovno biti u plesnom glazbenom aranžmanu. Vruće ljetne ritmove u novom singlu ‘Divota od života’ predstavila nam je prošli tjedan.

Funky ritam zamijenio je balade na koje smo navikli, a poznata pjevačica ponovo se posvetila glazbenoj karijeri, nakon što smo je proteklu godinu gledali u dva showa Nove Tv – “Tvoje lice zvuči poznato” i “Masterchef”.

„Angažmani na televiziji oduzimali su mi puno vremena i energije, a za to vrijeme sam tražila neki novi zvuk jer mi je bilo jasno da moram ići dalje. Dogodilo se da sam se upoznala s projektom Funky Destination, koji su mi ponudli ‘Divotu od života’. Napravili smo spot u kojem smo željeli pokazati kako se mladi mogu i drukčije zabavljati, slušajući bend uživo, a ne neke druge ritmove koji ih tjeraju da se penju po stolovima”, rekla je Ivana Marić istaknuvši kako je “ne smetaju istočnjački ritmovi, nego smatra kako ljudima treba ponuditi i drugu glazbu za zabavu”.

Promo
Ivana Marić u igri s kćerkom Vitom
Promo
Ivana Marić i obitelj obožavaju more
Promo
Obiteljska fotografija sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem

Komentiraj