Bojan Zibar

FOTO: Iva Šarić Leko obožava trčanje i koncept 42.2 Running Storea

Ljeto, mnogima najdraže godišnje doba, koje će se prema najavama pamtiti po iznimnim vrućinama, već kuca na vrata. A s time i naša želja da budemo fit i u dobroj formi pred godišnje odmore koje svi željno čekamo.

Otkako je 42.2 Running Store u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici 2a otvorio svoja vrata, postao je ‘omiljeni saveznik u misiji’ da što prije uskočimo u najdraži kupaći kostim i budemo zadovoljni svojim izgledom. Ovaj dućan specijalizirane sportske obuće i odjeće za trčanje otvorio je početkom godine svoja vrata svim ljubiteljima aktivnosti koja dokazano najbolje oblikuje naša tijela.

Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica, Iva Šarić Leko, zna kako su zdrav način života i ova nezaobilazna tjelesna aktivnost idealan i neophodan spoj za održavanje tijela u fit formi. Iva Šarić Leko je velika obožavateljica trčanja i ne čudi kako joj je upravo 42.2 Running Store baza u kojoj se opskrbljuje najboljom sportskom opremom.

Uz ponudu vrhunskih sportskih brandova kao što su Adidas, Ascis, Saucony, New Balance, Mizuno, Brooks i brojni drugi, 42.2 Running store ponosi se i svojim educiranim osobljem koje svakom posjetitelju pomaže u određivanju stanja forme, stručno ih savjetuje i preporuča opremu koja će im najbolje odgovarati za trčanje.

Specijalizirani dućan nudi i programe – yogu za trkače koja pomaže u sprječavanju i saniranju ozljeda posebnim vježbama, a opremljen je trakom za trčanje te svlačionicom.

Komentiraj