S radom je započeo IKEA dostavni centar u Splitu (Vukovarska ulica 207, u sklopu City Centera One, razina -1), kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja učiniti što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj.

U dostavnom centru kupci će moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb.

Prvi kupac koji je koristio novu uslugu bila je Nives Lalić koja trenutačno renovira svoj stan.

“Putem IKEA internetske trgovine odabrala sam i platila novi namještaj za kupatilo, madrac za krevet, indukcijsku ploču za kuhanje i BESTÅ TV klupu. Naručeni su proizvodi, dakako, stigli u plosnatim paketima, ali s nižom cijenom dostave nego do sada. Raduje me što je IKEA otvorila svoj dostavni centar u Splitu, jer će nam to znatno olakšati kupovinu, a uštedjet ćemo i vrijeme i novac“, rekla je Nives Lalić.

IKEA dostavni centar u Splitu omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i pet IKEA zaposlenika. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru u Splitu. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana za radnog vremena dostavnog centra.

“Otvorenjem dostavnog centra u Splitu korak smo bliže ostvarenju našeg cilja da IKEA proizvode i rješenja dodatno približimo našim kupcima i omogućimo im uštede. Trenutačno smo fokusirani na kupce na obali te smo nedavno otvorili prvi dostavni centar u Rijeci, a sada i u Splitu. Trenutno razmatramo i druge opcije u različitim dijelovima Hrvatske te istražujemo načine kojima svoju ponudu možemo učiniti još dostupnijom većini građana u Hrvatskoj. To uključuje i unaprjeđivanje cijena dostave od dostavnog centra ravno do kućnog praga naših kupaca“, otkrila je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru u Splitu, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12 do 20 sati, subotom od 9 do 21 te nedjeljom od 9 do 19 sati.

Detaljnije informacije o IKEA dostavnom centru u Splitu možete pronaći na IKEA.com.

Komentiraj