Domaći brend ‘I CAN ICON’ koji je svojom prošlom, nesvakidašnjom, kolekcijom haljina i odijela u kombinaciji s torbicama, osvojio i svjetske modne krugove, ne prestaje oduševljavati svojim dizajnom.

Mlada dizajnerica Petra Pavlic predstavlja novu activewear kolekciju – sportsku odjeću za teretanu, jogging ili streching.

Riječ je o odjeći u kojoj se osjećamo nesputano, lagano, fleksibilno – spremno za trening, spremno za biti drugačiji…

Nešto je divlje u modelima koji prezentiraju novu sportsku kolekciju; to su žene sa stavom. Odlučne i odriješite, točno znaju kako postići svoj cilj i lako do njega doći. Žene koje brinu o svojem izgledu, jer su odavno poznate kao kompleksne individue koje se dokazuju samo sebi. Organizirane majke i uspješne karijeristice – sve one koje znaju kako dobro izgledati u svim prigodama. Ako se, pak, tokom godina nakupilo suvišnih kilograma, ovaj

Model odjeće za vježbanje ‘I CAN ICON activewear’ skriva višak kilograma i motivira, a tu je i odličan materijal i čvrste udobne trake s logotipom branda koji podupire strateška mjesta te oblikuje tijelo.

Cilj ove modne kampanje je spojiti modu i sport, prikazati neustrašivost i volju žene, što je potvrdila i kreatorica naglasivši kako “ne pronalazi zadovoljstvo radeći već postojeće kreacije, već joj je gušt stvoriti nešto novo”.

Sportska kolekcija dostupna na webshopu: www.icanicon.eu/webshop 

Make up: DAEMY make up studio

Modeli: Ana i Nikol Podhraski

Fotograf: Goran Čižmešija

Motocross: KC motocross team

Speedway: JPRacing Team

Komentiraj