promo

FOTO: HUMANITARNA AKCIJA TVRTKE ELECTROLUX Lejla Filipović donirala haljinu djevojci iz udomiteljske obitelji

Kako bi se ispunila želja barem jednoj djevojci iz udomiteljske obitelji pobrinula se Lejla Filipović koja je u sklopu humanitarne akcije tvrtke Electrolux poklonila haljinu mladoj Slađani te joj na taj način uljepšala svečanu maturalnu večer.

Maturalna večer zasigurno je najposebniji događaj za svakog srednjoškolca i srednjoškolku. Odjevne kombinacije smišljaju se tjednima unaprijed, no nisu svi mladi u prilici sudjelovati u slatkim brigama oko odabira haljina i odijela. Nekim obiteljima je uspjeh ako uspiju financirati i samu večeru…

Slađana je dan iz snova svih tinejdžerki provela u butiku LD Store koji je omiljeno odredište poznatih trendseterica. Vlasnica Lejla Filipović sa zadovoljstvom je pružila pažnju djevojci i osobno joj pomogla odabrati idealnu u mnoštvu predivnih haljina. Tako će mlada sportašica, osim na terenu, zasjati i na svečanom balu.

„Bilo mi je iznimno drago što sam dobila priliku izmamiti osmijeh na licu ove divne djevojke. Svakom je roditelju najvažnija sreća djece, ne samo vlastite, nego i djece prijatelja, susjeda i sugrađana“, rekla je Lejla Filipović.

„Veliko hvala gospođi Filipović i svima koji su sudjelovali u akciji i na taj način podržali ovu lijepu gestu tvrtke Electrolux za dobrobit djece. Završetak srednje škole veliko je postignuće u životu svake mlade osobe, a osobito kada je uveličano ovakvom plemenitom gestom. Neka nam ovo svima bude potvrda da i najmanji znak pažnje ostavlja sretan trag u životima udomljene djece“, poručila je Marija Igrec, dopredsjednica Zipke, udruge udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije.

Istaknimo kako tvrtka Electrolux nastavlja s provedbom novih aktivnosti s ciljem pružanja podrške udomiteljskim obiteljima…

promo
Lejla Filipović i Slađana
promo
Lejla Filipović u butiku LD Store

Komentiraj