Herbal Therapy

FOTO: HERBAL THERAPY Orginalna linija kozmetike na bazi ulja konoplje

Beauty industrija neiscrpno je vrelo novih trendova, konkurencija je sve veća, a naklonost osvajaju samo oni brendovi čiji su proizvodi kvalitetni, originalni i inovativni.

Tu se svakako ubraja novi brend na hrvatskom tržištu – Herbal Therapy. Ono što ga čini posebnim je glavni sastojak njihove Cannabis linije proizvoda, a to je ulje biljke konoplje koje je bogato masnim kiselinama, aminokiselinama… Konoplja je prepoznata kao jedan od ključnih sastojaka u kozmetičkoj industriji zbog svojih visokovrijednih svojstava i zasigurno će ostati na samom vrhu kvalitetnih proizvoda te postati alternativa kemikalijama na bazi nafte.

Ulje konoplje dobiva se hladnim prešanjem sjemenki industrijske konoplje, a sadrži idealan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina, svih 20 aminokiselina, vitamin E, karoten, fitosterole, fosfolipide i brojne minerale zbog čega je izuzetno pogodno za njegu kože i kose.

Herbal Therapy linija proizvoda s uljem konoplje sastoji se od prirodnih biljnih krema i kozmetike za osobnu njegu.

Cannabis šampon obnavlja strukturu i potiče rast kose, pruža joj izniman sjaj, a svojim push-up učinkom povećava volumen.

Cannabis gel za tuširanje na koži ostavlja svjež i mirisni trag, a za potpuni učinak preporuča se kombinacija s Cannabis mlijekom za tijelo, koje svakodnevnom upotrebom čini kožu mekom i podatnom.

Zbog svoje iznimne regenerirajuće formule, Cannabis masažni gel idealan je za sve one koji se bave sportom, a također je veoma učinkovit u borbi protiv raznih iritacija kože, poput ekcema, psorijaze i osipa.

Cannabis regenerirajuća mast konoplje njeguje suhu i ispucalu kožu, dok Cannabis hidratantna krema za lice regenerira, revitalizira i štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja.

Svi Herbal Therapy proizvodi su u potpunosti sigurni, mogu ih koristiti djeca starija od tri godine…

Više informacija pogledajte na www.herbal-therapy.com.hr.

Komentiraj