Dino Ninković – Denine

FOTO: HEINEKEN REGATTA CROATIA Najpoznatija svijetska jedriličarska regata dolazi u Hrvatsku

Najslavnija svijetska jedriličarska regata ovo ljeto napokon stiže u Hrvatsku.

Nastala po uzoru na poznatu Heineken Regattu, koja se već 37. put tradicionalno održava na egzotičnom karipskom otočju St. Maarten, u Republiku Hrvatsku po prvi puta stiže ovog kolovoza.

Heineken Regatta Croatia zamišljena je kao internacionalni event, a okupit će najiskusnije jedriličare i sportaše iz cijelog svijeta. Pored profesionalnih sportaša, svi zainteresirani ljubitelji ovog adrenalinskog sporta i aktivnog životnog stila imat će priliku iz prve ruke osjetiti čari jedrenja na prekrasnom Jadranskom moru, kao jednom od rastućih nautičkih odredišta specifičnog krajolika s preko 1 240 otoka.

Mnogobrojni poznati iz javnog života, poput Ane Radišić, Borisa Banovića, Ivane Ergić, Ivana Alduka, Filipa Dizdara, Antonija Franića, Ivane Šundov, Lee Mijatović i Lare Antić sjajno su se zabavili na predstavljanju programa Heineken Regatte Croatia u popularnom zagrebačkom okupljalištu, baru La Bodega. Tako su doznali da će, pored dnevnog sportskog dijela, Heineken Regatta Croatia pružiti jedinstveno ljetno iskustvo i kroz zabavni dio programa.

Organizatori pripremaju veliki party u spektakularnom Central klubu u Gradu Splitu, kojim će se obilježiti početak utrke, live performance u Auro Beach Baru na otoku Braču, a kao šećer za kraj, u najavi je nezaboravan live DJ set svjetski poznatog izvođača na mističnoj srednjovjekovnoj tvrđavi Fort George na Visu, čije će ime za sada ipak ostati tajna.

Cijelokupnoj ponudi Heineken Regatte Croatia doprinijet će tradicionalna hrvatska gastronomija, kultura i običaji.

Pozivaju se svi ljubitelji jedrenja, adrenalina i vrhunske zabave da rezerviraju početak kolovoza (05.- 08.08) da se pridruže u najuzbudljivijoj avanturi ovog ljeta i postanu dio prve Heineken Regatte Croatia.

Komentiraj