Marko Jurinec/PIXSELL

FOTO: HDZ-ovci Čuljak, Reiner i Rimac posjetili “Špancirfest”

Potpredsjednici Hrvatskoga sabora iz HDZ-a Tomislav Čuljak i Željko Reiner, te članica predsjedništva stranke i kninska gradonačelnica Josipa Rimac posjetili su u srijedu “Špancirfest” u Varaždinu i prošetali ulicama i trgovima varaždinske povijesne jezgre u društvu predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Anđelka Strička.

Gradonačelnici Knina prvi je to dolazak na “Špancirfest”, a doživjela ga je kao doista jedinstven festival.

“Bila sam na dosta festivala i svaki ima neku svoju specifičnost, ali na ovakvome nisam bila. Dočekao nas je velik broj kolega iz stranke i to je dobro, to pokazuje naše zajedništvo, ali i našu raznolikost”, izjavila je Rimac.

 

  • Podsjetila je kako je ne tako davno, 5. kolovoza, Knin bio, među ostalima, domaćin i Varaždincima. Iako su to, istaknula je kninska gradonačelnica, dvije sadržajno različite manifestacije, za svoju su sredinu jednako važne. Dodala je kako je posebno važno da se okuplja velik broj ljudi, njeguju kultura i tradicija, ali i inovacije te kreativnost mladih.

 

Potpredsjednik Sabora i politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak rekao je kako se veseli ponovnome posjetu Varaždinu i susretu s ljudima koji posjećuju “Špancirfest”. Čuljka raduje što vidi koliko “Špancirfest” znači Varaždincima, ali i građanima iz drugih dijelova Hrvatske, koji u sve većem broju dolaze u Varaždin.

Kada je pak riječ o početku jesenskog zasjedanja Sabora, Čuljak je izjavio kako misli da će se uskoro odrediti datum izbora i da će Hrvatski sabor zaključiti svoje zasjedanje.

“Time će se zaključiti jedan period rada Sabora koji za hrvatske građane neće ostati zapamćen po dobrome jer je dosta toga bilo loše”, kratko je komentirao potpredsjednik Sabora, dodajući kako će do kraja svoga zasjedanja Sabor raditi i donositi odluke.

Komentiraj