FOTO: Guliver ideje i trendovi za nadolazeće ljeto

Guliver

Kako bi saznali koji nas trendovi ovog ljeta očekuju na užarenom asfaltu, inspiriraciju potražite u fotografijama s nedavne prezentacije Guliver modela.

Prva kolekcija tenisica koja je već postala modni zicer ove sezone, balerinke s mašnicom koje nikada ne izlaze iz mode, samo su uvod u ljetnu kolekciju koja osvaja jarkim bojama, neobičnim modelima i neočekivanim detaljima.

Gladijatorice, statement potpetice, sandale s mašnom ili na vezanje, “ljetne balerinke“ sa špičastim vrhom – ključni su modeli nadolazeće sezone, a za razliku od prošlogodišnje kolekcije kojom su dominirali metalik tonovi, ovog ljeta ljubitelji mode dolaze na svoje.

Blok potpetice s nude nijansama u pastelnim ili jarkim tonovima nose se po cijele dane, veliki metalni krugovi u sjajnoj srebrnoj ili zlatnoj boji, kao i blok potpetica, kombiniraju se s kožnatim vezicama, a mašnice od velura samo potvrđuju kako Pintrest krajem prošle godine nije pogriješio, proglasivši mašnice jednim od IT detalja.

Ručno oslikane platforma sandala s kontrastnim floralnim motivima, mogu se uklopiti uz sve popularniji trend nošenja čarapica na sandale, sve je dozvoljeno…

Komentiraj