FOTO: Grupa GEFCO otvorila treće skladište za potrebe tržišta prirodnih znanosti i zdravstva

gefco.net

Grupa GEFCO, globalni igrač na području industrijske logistike i europski lider u logistici automobilske industrije, otvorila je svoje treće skladište kontrolirane temperature za potrebe tržišta prirodnih znanosti i zdravstva.

Objekt se nalazi u neposrednoj blizini zračne luke London Heathrow. Ova lokacija kvalitetno nadopunjuje postojeća skladišta poduzeća GEFCO Forwarding u Frankfurtu i Amsterdamu.

Novo skladište s najvišim standardima za prijevoz farmaceutskog tereta

Otvaranjem ovog novog objekta površine od oko 1 400 četvornih metara, GEFCO-ov poslovni segment otpremništva i teretnog prijevoza osnažuje i širi svoju ekspertizu u tržišnom sektoru prirodnih znanosti i zdravstva. Objekt je projektiran u skladu s najvišim standardima teretnog prijevoza farmaceutskih proizvoda i sadrži zone različitih temperatura: od sobne temperature (15 °C do 25 °C) i hlađenja (2 °C do 8 °C) do zamrzavanja (-15 °C do -25 °C).

“Naša se usluga izdvaja po tome što posjedujemo ovlaštenje za veleprodaju te na taj način pokazujemo svojim klijentima da poslujemo u skladu s istim usklađenim normama kao i oni“, izjavila je Josette Wells, direktorica za kvalitetu i usklađenost za GEFCO Forwarding. Ovlaštenje za veleprodaju omogućava da se u okviru usluge logistike i prijevoza u objektu nudi i skladištenje humanih i veterinarskih lijekova kao i medicinskih uređaja.

Objekt uz to pruža visoku razinu osiguranja koje uključuje rendgensku provjeru zračnog tereta na licu mjesta i neprekidan 24-satni nadzor. Novi centar u skladu je s GDP-om* (dobrom distribucijskom praksom – Good Distribution Practice) i posjeduje certifikat ISO 9001:2015.

GEFCO kontinuirano ulaže u tržište prirodnih znanosti i zdravstva

Kao ekspert za logistiku tržišta prirodnih znanosti i zdravstva, GEFCO Forwarding nudi potpuno usklađena, multimodalna rješenja “od vrata do vrata“, uz kontroliranu temperaturu i integriranu logistiku.

“Tržište logistike za područje prirodnih znanosti i zdravstva mijenja se i postaje sve složenije. S povećanjem broja proizvoda koji su osjetljivi na temperaturu, kao i propisa koji se odnose na njihov transport, tvrtke se moraju više usredotočiti na nadzor i sigurnost. GEFCO ima utjecajnu povijest u sektoru prirodnih znanosti i zdravstva. Otvaranje ovog novog objekta u Ujedinjenom Kraljevstvu odraz je stalnog ulaganja Grupe GEFCO u ovaj sektor“, izjavio je Anthony Gunn, izvršni potpredsjednik poslovnog segmenta otpremništva i teretnog prijevoza u GEFCO-u.

*GDP (Good Distribution Practice) – dobra distribucijska praksa je dio osiguranja kvalitete koji osigurava da se u svakom trenutku proizvodima rukuje u odgovarajućim uvjetima i da se u takvim uvjetima i skladište i prevoze.

www.gefco.net

Komentiraj