U okviru posjete Gradu Skoplju povodom utakmice europskog Superkupa 2017., delegacija Grada Zagreba koju je predvodio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ostvarila je radni posjet tvrtki Alkaloid AD Skopje.

Tijekom posjeta, predsjednik Uprave tvrtke Alkaloid AD Skopje, Živko Mukaetov, upoznao je gradonačelnika Milana Bandića s poslovanjem i rezultatima poslovanja tvrtke kao i s poslovnim djelovanjima tvrtke na hrvatskom tržištu gdje su Alkaloidovi proizvodi prisutni gotovo polovicu stoljeća.

“Kad se jedna tvrtka uspjela održati na europskom i doprijeti do svjetskog tržišta tijekom čitavih osam desetljeća, onda je visoka kvaliteta nesumnjivo njezin jedini i glavni jamac. Zbilja sam oduševljen onim što sam imao prilike vidjeti u Alkaloidovim proizvodnim pogonima i sasvim mi je jasno zašto uvijek posežem za Caffetinom kad osjetim glavobolju“, rekao je zagrebački gradonačelnik.

Iz Ureda gradonačelnika Grada Zagreba istaknuli su da se poslovni i prijateljski odnosi između gospodina Mukaetova i gospodina Bandića prije svega temelje na zajedničkoj strasti za poslom te brizi prema zaposlenima kao neizbježnog preduvjeta za napredak i uspjeh.

Tema razgovora u okviru dnevnog reda radnog susreta bilo je i predstojeće muško Europsko prvenstvo u rukometu 2018, koje će se u siječnju slijedeće godine održati u republici Hrvatskoj. Na prvenstvu, čije će se utakmice odigrati u četiri različita grada, makedonski će rukometni seniori boje Makedonije braniti upravo u Gradu Zagrebu.

S pozicije predsjednika Rukometne federacije Makedonije, gospodin Živko Mukaetov je zamolio domaćine za logističku podršku imajući u vidu ogromno zanimanje kod makedonskih rukometnih navijača za praćenje ovoga sportskog spektakla s tribina Arene Zagreb.

Istaknimo kako su Živko Mukaetov i Milan Bandić s tribina VIP Arene Filip Drugi zajedno pratili utakmicu europskog nogometnog Superkupa između Real Madrida i Manchester Uniteda.

Tijekom posjete Skoplju, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić susreo se i s predsjednikom Vlade Republike Makedonije, Zoranom Zaevom.

Komentiraj