Nik Goga

FOTO: Grad Svetog Nikole veselo dočekao male i velike posjetioce

Grad Svetog Nikole otvorio je svoja vrata i ispunio srca mališana radošću.

Nesvakidašnju predbožićnu priču otvorili su državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Marija Pletikosa te izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba, Katarina Milković. Popularni zagrebački zbor ‘Zagrepčanke i dečki’ najljepšim je dječjim božićnim pjesmama predstavio početak događanja.

U prvom danu bogatog edukativno-zabavnog programa ispunjenog raznim radionicama i zabavnim aktivnostima uživali su i veliki i mali, a nastupi kazališnih izvođača i mađioničara posebno su oduševili glumicu Anu Begić, glazbenika Luku Nižetića, proslavljenog rukometaša Igora Vorija, bivšeg vaterpolista Dubravka Šimenca, televizijsku voditeljicu i urednicu Ljiljanu Vinković, dizajnericu interijera i bivšu manekenku Iris Androšević Pinjuh te voditeljicu Hanu Tabaković.

Posebno zanimanje posjetitelja privukla je modna revija Miss4miss agency tijekom koje su poznate mame i kćeri Antonija Stupar Jurkin i Paola, Olja Vori i Nika, Lana Zrnić i Tonja, Iva Kontek i Lea, Ivančica Pahor i Una predstavile zanimljive i originalne modne kombinacije.

U kulinarskoj radionici ‘Danas kuham ja’ vladalo je veliko uzbuđenje, jer su mališani pod mentorstvom stručnjaka po prvi put dobili priliku pripremiti objed svojim roditeljima. Organizirana je i sportska igraonica, nastup mažoretkinja, kazališne predstave i projekcije najpopularnijih crtanih filmova. Grad Svetog Nikole i Zaklada Hrvatska za djecu predstavili su i jednu lijepu zajedničku priču. Sudjelovanjem u Gradu svetog Nikole Zaklada je predstavila svoje programe pomoći.

Grad Svetog Nikole održao se pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Hrvatske gospodarske komore, Međunarodnog instituta za klimatske aktivnosti i Quintessentialy grupe.

Komentiraj