Jučer su na Gastro Best Festu promovirani hrvatski specijaliteti poput soparnika, pljukanaca s tartufima, gulaša s divljači, njoka u umaku od šparoga, štrukli, raviola, knedla sa šljivama i istarske maneštre te su tom prilikom festival posjetile i mnogobrojne poznate osobe.

Glumice Mia Begović i Nada Abrus, dizajnerica Matija Vujica i Jurica Popović, Iris Androšević, Snježana Mehun, Jasmina Bagarić, Sandra Marković, Petar Cvirn, Tomo Ricov, Toni Rico samo su neki od njih.

Na zagrebačkom Europskom trgu svoje delicije izlaže 20 ugostitelja: restoran Kamanjo Gračanka, bistro Lari&Penati, istarski restoran Laganini, Cheese bar, restoran Deno, Meat district, Kuća pršuta Baba delicije, La štruk, Wurst bar, slastičarnice Cukeraj i Amelie, OPG Čorić nudi originalan soparnik koji svakodnevno stiže iz Tugara, Fritule Nada, Zeleni obrok zdravlja, Natura bar, Lokum s turskim delicijama, vinoteka Vintesa s domaćim vinima, Pivnica Medvedgrad s domaćim pivima, Rakijarnica s domaćim rakijama, Pipi kućica, a kao gosti predstavljaju se svakodnevno razni restorani. Do sada su gostovali Djudja i Mate iz Vida pokraj Metkovića te jedna od najboljih istarskih konoba, konoba Buščina.

Gastro Best Fest traje do nedjelje, 28. svibnja, a otvoren je svakodnevno od 11 do 23 sata.

Komentiraj