FOTO: ‘Garavi’ odlučili biti najelegantniji tamburaši na estradi

Garavi

Sjećate se priče o ‘Garavima’? Tamburašima koji rade na natalitetu i ne žele iseliti iz Hrvatske. Dečki kreću u osvajanje domaće glazbene scene, a za te potrebe promijenili su imidž tako što su odlučili biti najelegantniji tamburaši na estradi.

‘Garavi’ su se za svoj novi styling prepustili u ruke Borisa Kosmača, dugogodišnjeg estradnog umjetnika i vlasnika licenci izbora ljepote. On ih je odveo u Jeordie’s i odjenuo po najnovijim trendovima.

Silvio Cvitković, Marijan Jovičić, Denis Marguš, Ivan Vodopić, Josip Stuburić i Alen Jakobović tako su uskočili u dvije kombinacije, crnu te plavo bijelu, i pokazali kako slavonski tamburaši ne trebaju nužno nositi narodnu nošnju.

Njihova obrada pjesme ”Ajde dođi mi” već je osvojila brojne ljubitelje tamburice, a uskoro dečkima izlazi i novi album koji je pun ”pop tamburaških” poslastica.

”Željeli smo izgledati drugačije. Željeli smo biti elegantni i moderni, a to smo dobili ovim odijelima koja nam stoje kao šivana za nas. Često nastupamo na vjenčanjima i ovakva ”uniforma” itekako će se dobro uklopiti. Također ove ćemo kombinacije nositi i po klubovima, jer poštujemo našu publiku i želimo im se pokazati u najboljem svijetlu”, rekao je Silvio Cvitković, vokal tamburaškog sastava Garavi.

”Dečki su pravi manekeni. Oduševljeno sam prihvatio odjenuti tamburaše i pokazati kako trebaju izgledati moderni dečki s tamburicama. Jeordie’s im pristaje odlično, a sjajno ide i uz njihovu glazbu koja ima moderan štih. Jedva čekam vidjeti ih ovako odjevene u nekom od idućih spotova”, prokomentirao je Boris Kosmač.

Komentiraj