Dino Stanin/Pixsell

FOTO: FUN PARK MIRNOVEC Prvi tematsko-zabavni park u Republici Hrvatskoj

Fun Park Mirnovec, prvi tematsko-zabavni park u Hrvatskoj, službeno je otvorio svoja vrata za zaljubljenike u adrenalin i zabavu svih generacija.

Više od 3 000 ljudi uživalo je u programu otvorenja, a među prvim gostima bio je i ministar državne imovine Goran Marić koji je svojim dolaskom podržao ovaj vrijedan projekt. U protokolarnom obilasku parka pridružili su mu se i zamjenik župana Zadarske županije, Šime Mršić, gradonačelnik Grada Biograda, Ivan Knez i dogradonačelnik Marijan Stopfer.

Svečano otvorenje prošlo je u znaku zabave, veselja i odlične atmosfere kojoj je svojim ljetnim hitovima doprinijela Lana Jurčević. Nakon koncerta, svečano otvorenje obilježeno je i spektakularnim vatrometom koji je oduševio sve posjetitelje.

Zabavni park Mirnovec je udaljen 4 kilometra od centra Biograda i nalazi se uz Jadransku magistralu u smjeru Šibenika. Kao smjernica može se koristiti turistički kompleks Crvena Luka koji je u blizini parka. Postavljeni su billboardi u oba smjera Jadranske magistrale kako Vam ne bi promaknulo skretanje prema Fun Park Mirnovcu. Za posjetitelje je osigurano 500 parkirnih mjesta.

Fun Park Mirnovec najveća je investicija u industriji zabave u Hrvatskoj, čiji je investitor regionalni lider i poznati proizvođač filmskih i zabavnih efekata, Mirnovec pirotehnika iz Samobora. Zabavni park se prostire na čak 45 000 kvadratnih metara, a zahvaljujući ovom projektu osigurano je više od 120 radnih mjesta.

“Veliki smo posao odradili, ali je i veliki posao pred nama. Jako smo zadovoljni s odazivom gostiju, veseli nas vidjeti kako se i odrasli i djeca zabavljaju i provode cijele dane u našem parku. Za njih smo s jučerašnjim danom otvorili sve planirane atrakcije, ali naravno, na tome nećemo stati. Već znamo u kojem smjeru nastavljamo s ulaganjima, stoga ćemo i u post sezoni zabavljati naše domaće i strane goste. Zahvalio bih se svakako našem timu koji radi od 0-24 kako bi iskustvo naših gostiju bilo nezaboravno“, izjavio je Boris Kovaček, direktor Fun Parka Mirnovec.

“Cijelo društvo temelji se na gospodarskoj aktivnosti. Poduzetnička aktivnost je i poticatelj i održavatelj gospodarskog prosperiteta. Veseli me svaka investicija, a posebice ovako vrijedne i važne investicije u turističkom sektoru. Drago mi je da ima odvažnih pojedinaca koji ulažući vlastiti kapital riskiraju, ali i stvaraju nova radna mjesta, jer zaposlenost je temelj zdravog društva“, naglasio je ministar državne imovine Goran Marić.

Projekt je od samog početka podržalo i Ministarstvo turizma te ga je sufinanciralo putem programa Konkurentnost turističkog gospodarstva.

“Hrvatska je ovogodišnja hit destinacija, što potvrđuju i dosadašnji rezultati turističkog prometa. Ti rezultati ne bi bili mogući bez kvalitetne suradnje privatnog i javnog sektora, odnosno svake inicijative koja pridonosi jačanju kvalitete ponude i usluge. Ovaj projekt će sasvim sigurno imati pozitivan utjecaj na privlačnost i prepoznatljivost destinacije, produljenje sezone, zapošljavanje i povezivanje dionika u turizmu. Turizam je doživljaj i industrija emocija i zato je ovo izuzetna prilika da se Hrvatska još jednom predstavi kao destinacija koja je puno više od sunca i mora, destinacija koja može ponuditi brojne zanimljive atrakcije koje mogu zaokružiti hrvatsku turističku priču“, izjavio je ministar turizma Gari Cappelli.

Za posjetitelje parka sada su otvorene sve planirane atrakcije za ovu sezonu uz bogatu ponudu hrane i pića, zabavnih igara, preko suvenirnica, zabavljača te svakodnevnih predstava i večernjih koncerata. Za ljubitelje video igrica i igrica na konzolama otvoren je i Game Hall, najveća igraonica tog tipa u Hrvatskoj za koju je ulaz u potpunosti slobodan.

Novost je i da kupljene ulaznice za Fun Park Mirnovec posjetitelji mogu iskoristiti za dodatni ulazak u park unutar pet dana od kupljene ulaznice. Tada se samo nadoplaćuje vožnja po atrakciji u iznosu od 20 kuna. Također, od četvrtka, 3. kolovoza, vrijede i povoljnije cijene ulaznica za one koji dođu u park nakon 21 sat.

Sve novosti i informacije vezane uz rad Fun Parka Mirnovec pronađite na funparkmirnovec.com, kao i na Facebook stranici te Instagram profilu parka.

Komentiraj