FOTO: Fuliranje na Strossmayerovom trgu otvara svoja vrata

Sandro Sklepić

Uvijek puno pozitivnih događanja, Fuliranje i ove godine od 29. studenog do 1. siječnja 2019. godine očekuje svoje goste uz sjajnu glazbu, odličnu gastro ponudu i obilje dobre zabave. Prošlogodišnje najbolje zagrebačko adventsko događanje po odabiru posjetitelja (glasanje provedeno na web stranicama TZ grada Zagreba), priprema se za ovogodišnje izdanje na dvije pozornice.

Osim 12 internacionalnih i 25 regionalnih DJ-a na pozornicu izlazi i sedam bendova. Danny Krivit, Justin Robertson, Big Danny Kane, Dean Sunshine Smith, Bobby Beige, Ilija Rudman, Antonio Žuža i Felver samo su neki od njih. Po prvi put u Zagreb, na otvoreno, dolazi svjetska senzacija: Queen Real Tribute Band i odaje počast Freddieju Mercuryju. Glazbeni program na glavnoj pozornici agencije moderira Adriatic Coasting, a priprema se i veliko iznenađenje, besplatan doček Nove 2019. sa svjetski poznatim headlinerima kao što su: Todd Terry, PEZNT, Andy Daniell, Black Soul i mnogi drugi.

Fuliranje po prvi put ima i drugu pozornicu, na njoj će se također svakodnevno održavati glazbeni program u zatvorenoj i toploj kupoli. Nedjelje su rezervirane za dječje zborove, a ponedjeljkom, u suradnji s Muzičkom akademijom Zagreb pripremljen je repertoar klasične glazbe.

Djeci svoja vrata otvara grijana kuća Djeda Mraza sa svakodnevnim predstavama, a ne zaboravite dovesti i svoje četveronožne ljubimce u pseći bistro. Tu je i više kuteva za fotografiranje, gaming izazov, ski simulator, shop Here Be Dragons, Jamnica Božićna Gajba…

Na Strossmayerovom trgu će se predstaviti četrdesetak najboljih restorana i barova, koji kombiniraju tradicionalne i neobične okuse s raznih strana svijeta. Od niskih temperatura obranite se aromatičnim čajevima, kuhanim i nekuhanim vinima, punčevima, The Garden Brewery priprema posebno blagdansko pivo…

Komentiraj