Marko Delbello Ocepek

FOTO: Fresh Island Festival nominiran za prestižne europske nagrade

Hrvatski festival Fresh Island nominiran je za prestižnu europsku nagradu ‘Europe Festival Awards’ te za ‘UK Festival Awards’.

Ovo je jedno od najvažnijih Europskih priznanja i pokazatelj kako Fresh Island Festival raste iz godine u godinu te promovira Hrvatsku kao poželjnu destinaciju u društvo od preko 40 svjetskih zemalja. Hvale vrijedno priznanje hrvatskom festivalu u obliku nominacije dolazi kao nagrada za dosadašnjih uspješnih šest festivalskih sezona kroz kojih je prošlo 75 000 posjetitelja.

Fresh Island nominiran je u kategoriji ‘Best Small Festival’ zajedno s nekim od najpoznatijih europskih festivala kao što su Snowbombing, Exodus, Rolling Stone Weekender, EDP Jazz i drugi.

U nezaboravnom ovogodišnjem izdanju, festival je posjetilo više od 25 000 gostiju kroz sedam dana održavanja na otoku Paga te je upravo njihovo zadovoljstvo festivalom lansiralo Fresh Island na popularni europski izbor najuspješnijih festivala gdje se nalaze i Exit, Sziget, Tomorrow Land, Ultra Europe i mnogi drugi.

Fresh Island postavio je visoke standarde kada su ljetni festivali u pitanju. Vodeće r’n’b I hip-hop glazbene zvijezde današnjice kao što su Chris Brown, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Kehlani, Sean Paul, Rae Sremmurd, French Montana i Young Thug samo su neki koji su nastupili na festivalu te od sedmog izdanja možemo očekivati dolazak novih glazbenih imena koji će Hrvatsku zasigurno smjestiti visoko na ljestvici najpoželjnijih ljetnih glazbenih destinacija.

Super early bird ulaznice po promotovnoj cijeni idu u prodaju uskoro, a najveći fanovi registracijom tj. ostavljanjem svog e-maila na www.fresh-island.org dobit će priliku kupiti povoljnije ulaznicu.

Za Fresh Island Festival možete glasovati na web stranici: eu.festivalawards.com/vote/

Komentiraj