Matea Smolčić Senčar

FOTO: FK2 EXTREME Najzdravija sportska novogodišnja odluka

Nova godina – novi početak. Mnogi od nas početak kalendarske godine doživljavaju kao idealno vrijeme za promjene i donošenje različitih novogodišnjih odluka.

Najčešća od njih zasigurno je usvajanje zdravi(ji)h navika pa si tako svečano obećamo kako ćemo zdravije jesti, više vježbati i općenito više brinuti o sebi i svom zdravlju.

Kako ove godine ne bi opet sve ostalo samo na riječima, pobrinula se Danijela Pupovac, trenerica i osnivačica Fat Killera, prvog hrvatskog online video programa za mršavljenje, sastavljenog od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu.

Za sve one odlučne i ustrajne u namjeri da ove godine napokon imaju zdravo, vitko i mišićavo tijelo te dođu u najbolju moguću formu, Danijela Pupovac osmislila je FK2 – ekstremnu i poboljšanu verziju svog prethodnika Fat Killera.

Program ovog puta traje 38 dana, nešto kraće od prvotne verzije, a sastoji se od različitih metaboličkih vježbi (poznate po podizanju hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti), HIIT-a i Tabate (vježbe visokog intenziteta za smanjenje potkožnog masnog tkiva).

Razlika između ova dva online programa je i ta što će se na FK2 extreme tražiti da trenirate i po dva puta dnevno (ali nikad više od 45 minuta sve zajedno), a upisat će se moći isključivo oni koji prilikom online prijave dokažu visoku motivaciju i spremnost da odrade program od početka do kraja. Također, izuzetno je bitno paziti na prehranu tijekom trajanja programa; više obroka dnevno, ne preskakanje obroka te unošenje dovoljne količine vode, proteina i ugljikohidrata. Korisni savjeti vezani za prehranu, kao i motivirajuće fotografije zadovoljnih polaznika, dostupni su na instagram.com/fit.anansi.

Uz video treninge, FK2 extreme uključuje Fat Killer priručnik i plan prehrane, dnevnike napretka te obavezne live konzultacije s trenericom dva puta tjedno, a dostupan je na fitanansi.com/fat-killer.

ft2_1

ft2_4

ft2_2

ft2_3-1

ft2_5

ft2_7

Komentiraj