FOTO: Fit Anansi širi ponudu novim online programima

Matea Smolčić Senčar

Približavaju nam se hladni dani i praznici, poznati po teškoj prehrani i prikupljanju viška kilograma.

Zimi osjećamo veću glad i potrebu za krepkijom hranom, a zbog hladnoće, draže nam je vrijeme provesti u zatvorenom prostoru sklupčani pred ekranom ili uz dobru knjigu.

Iz ovih razloga osobna trenerica s dugogodišnjim iskustvom, Danijela Pupovac, u sklopu svog fitness programa ‘Fat Killer’ uvodi novitete – odsada će se poznati programi ‘Prehab/Rehab’ i ‘Ashtanga Yoga’ moći naći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma.

Posebnost ovih programa nalazi se u tome što korisnicima pružaju kontinuirano praćenje napretka putem dnevnika i konzultacija uživo s voditeljima programa.

Program ‘Ashtanga Yoga Online’ vodit će Petra Bianco, vlasnica Pink Elephant studija i Yoga Instituta u Zagrebu koja će polaznike uvesti u osnove joge, vježbe disanja i meditaciju. Ashtanga yoga, inače najpopularniji oblik yoge na Zapadu, razvija snagu, poboljšava tonus mišića, fleksibilnost, držanje, reducira stres i napetost, utječe na sniženje masnoća u krvi, poboljšava cirkulaciju i stimulira imunološki sustav. Tijekom perioda od osam tjedana, korisnici će raditi vježbe Ashtanga yoge dva puta tjedno te vođene pranayame i meditacije jednom tjedno.

Za jačanje tipičnih slabih točaka modernog čovjeka kreiran je program ‘Prehab/Rehab’ namijenjen osobama koje puno sjede, te ljudima koji se bave teškim fizičkim radom ili puno treniraju. Program će trajati osam tjedana, trenirate ćete četiri puta tjedno po dvadesetak minuta, a ukoliko korisnik uz ovaj program želi i smršaviti može dobiti i plan prehrane te praćenje kroz dnevnike prehrane kao i live konzultacije.

Onima kojima online program nije dovoljan, Danijela Pupavac je najavila i posljednju ovogodišnju generaciju prepoznatog programa ‘Fat Killer uživo’ u trajanju od šest tjedana, na mnogobrojnim lokacijama poput Boutique Health Centar Zona i Vita Fitness & Spa, dok ostale lokacije, kao i sva slobodna mjesta, možete provjeriti na Facebook stranici Fit Anansi – Fat Killer te Instagramu.

Kako za novi početak ne bi čekali Novu Godinu, počnite raditi na svom tijelu i zdravlju već danas.

Komentiraj