Sam Mervar

FOTO: Finalistice natjecanja Miss Universe Hrvatske u kupaćim kostimima

S prvim danom proljeća i najljepšeg godišnjeg doba, u Zagreb je stiglo osamnaest finalistica izbora Miss Universe Hrvatske i smjestilo se u luksuznom hotelu Esplanade. Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojke su posjetile Kliniku Svjetlost, gdje su imale priliku napraviti kontolu vida te snimile razne promotivne razglednice, napravile fitting dnevnog looka koji će nositi na izboru…

U subotu su djevojke novim i udobnim Samoborčekovim busom stigle u novootvoreni luksuzni resort Fenomen Plitvice te su po završenom snimanju nastavile put za Split, gdje ih je dočekala bivša Miss Universe Hrvatske, Renata Lovrinčević Buljan i s njima odmah po dolasku odradila trening.

U prekrasnom hotelu Park, nastavile su sa snimanjima materijala za finale, ali i prvo službeno fotografiranje koje su vrlo profesionalno odradile u kupaćim kostimima Pletix pred kamerom fotografa Sama Mervara. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Orbico Beauty te stilisti Hairvetica iz Zagreba i Salon Chiara iz Splita. Njihove pripreme prati kamera Borisa Šepera, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

Djevojkama se na pripremama pridružila i Mia Pojatina, Miss Universe Hrvatske 2018. godine i ona će ovogodišnjim finalisticama prenijeti svoja iskustva sa svjetskog izbora i dati im savjete kako se što bolje pripremiti za hrvatsko finale, ali i za svjetsku pozornicu. U izravnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji (27. travnja) saznati ćemo kojoj od ovogodišnjih finalistica će Mia Pojatina predati krunu Zlatarne Dodić, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2019. (abecednim redom):

1. Karla Bartolin, 23, Zabok
2. Maja Čatlak, 19, Makarska
3. Nika Glasnović, 21, Zagreb
4. Nicole Ivković, 20, Vukovar
5. Barbara Jakovljević, 19, Zaprešić
6. Nives Jekić, 22, Zagreb
7. Karla Karamatić, 18, Zagreb
8. Eva Kljajić, 19, Poreč
9. Petra Krivić, 18, Zagreb
10. Ana Marjolović, 22, Zagreb
11. Ivana Matić, 19, Kapela
12. Tea Peranić, 25, Rijeka
13. Ivana Radić, 22, Knin
14. Rebeka Raić, 18, Zagreb
15. Mia Rkman, 21, Korčula
16. Tea Slavica, 21, Zagreb
17. Marijana Slišković, 19, Sinj
18. Dora Vlajić, 22, Žrnovnica

Komentiraj