FOTO: ESSENTIEL ANTWERP Mladi belgijski brand stigao u bon ton store & gallery

bon ton store & gallery

Svake sezone zagrebački bon ton store & gallery predstavi barem po jedan odličan novi brend, a za sezonu jesen zima to je belgijski Essentiel Antwerp, brend koji se u relativno kratkom vremenu razvio u jedan od najuspješnijih komercijalnih brendova iz Belgije.

Njihov strastven pristup modi rezultira razigranim kolekcijama koje pršte pozitivnom energijom i šarmantnim detaljima uvijek vrhunske izrade i kvalitetnih materijala. Upravo zato, Essentiel Antwerp je jedan od vodećih brendova kad je u pitanju pristupačna contemporary moda s dozom luksuza koju se može naći u vodećim svjetskim shopping destinacijama kao što su Galerie Laffayette u Parizu i Harvey Nicholsu u Londonu.

Komade iz kolekcije koja je ovih dana stigla u bon ton store & gallery prve je zagrebačkim ulicama prošetala prelijepa Dina Dragija. Udobni pleteni puloveri i kardigani u kombinaciji s odličnim jeansom i jaknom od umjetnog krzna u boji pudera te haljine i tunike jakih printeva mogu se pronaći u Preradovićevoj 34 u Gradu Zagrebu.

http://www.bontongallery.com/hr/

https://web.facebook.com/bontongallery/

https://www.instagram.com/bonton_croatia/

Komentiraj