FOTO: ELFSI okupili brojna poznata lica na druženju povodom večere Le Dîner en Blanc

Marko Vukas

Modni dvojac ELFS jučer je priredio after work druženje pod nazivom ‘Shopping sa šampanjcem’ povodom zagrebačkog izdanja večere Le Diner en Blanc.

Kako se odjenuti isključivo u bijelo, a da to bude kreativno i maštovito iz prve su ruke došla saznati mnoga poznata lica hrvatske društvene scene, među kojima Olja Vori, Renata Sopek, Ana Maras Harmander, Ivana Mišerić, Borna Kotromanić, Snježana Mehun, Ecija Ivušić, Ivana Delač Đolo, Mirjana Mikulec, Nikolina Miletić Nimovska i Jelena Žnidarić Zsa Zsa koje su u društvu dizajnera Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića birale najbolje bijele odjevne predmete.

Već je svima poznato kako na ovoj večeri svi gosti moraju biti odjeveni u bijelo, a kako se istaknuti svojom kombinacijom te pritom biti elegantni u samo jednoj boji savjetovali su popularni ELFSI koji jedva čekaju zagrebački Le Diner en Blanc.

“Izuzetno se veselimo iskustvu večere u bijelom i drago nam je da je jedno ovakvo svijetsko posh i elegantno lifestyle događanje stiglo i u Zagreb. Le Diner en Blanc odlična je prilika za odjenuti se u maštovitu modnu kombinaciju i večerati sa stilom u društvu prijatelja“, izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Podsjećamo, Le Diner en Blanc stiže u Zagreb 20. svibnja, a svi zainteresirani još se uvijek mogu registrirati na službenoj stranici Le Dîner en Blanc.

Početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima, uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati, a trajat će do ponoći. Za sve one koji ne stignu pripremiti vlastitu košaru organizatori su ponudili i opciju online kupnje…

Više informacija o pravilima nalazi se na službenoj web stranici zagreb.dinerenblanc.com.

Komentiraj