Srečko Rundić, Viktor Drago

FOTO: Monochromatic cruise collection za potpuno uživanje u ljetu

Monochromatic cruise collection, domaćeg branda Monochromatic, predstavlja svoju prvu kolekciju namjenjenu potpunom uživanju u ljetu i kreiranju nezaboravnih uspomena.

Kampanja pod imenom Monochromatic diaries dočarava savršen odmor, ljetne haljine stavljene su u kontekst stvarnih situacija, nezaboravnih ljetnih motiva…

Predivna Anita Dujić utjelovila je duh žene koja osvaja svojim stilom na nenametljiv i opušten način, dajući dašak glamura svakodnevnim situacijama bez previše truda. Izgledati dobro u svakoj prilici bez dugotrajnih priprema uz šarmantnu nonšalantnost, odlika je žena s izgrađenim stilom.

Kolekcija je nastala s idejom kreiranja višenamjenske haljine od materijala lakih za održavanje u kojoj možete provesti rasplesanu večer na nekom od brojnih festivala, nositi je na doručak sljedećeg dana, čak i na plažu, ručak ili večeru te uvijek privlačiti pozornost svojom elegancijom. Svaki trenutak idealan je za stvaranje nezaboravnih uspomena, a upravo je birana odjeća ono po čemu ćete zapamtiti sjajno ljeto.

Kolekcija Monochromatic, nastala je u suradnji Viktora Drage, autora brojnih domaćih modnih projekata s Anitom Dujić, hrvatskim modelom i dizajnericom nakita. Zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu u modnoj industriji, pokušali su odgovoriti na potrebe elegantnog izgleda i istovremene opuštenosti.

Kampanja je snimana na više lokacija jadranske obale, od Pule do Korčule, a kao savršena kulisa poslužio je luksuzni gulet Stella Maris, u autentičnom okruženju cruise kolekcije.

Foto by: Srečko Rundić, Viktor Drago

Make up, kosa: Ivica Palinić

Komentiraj