Vodeći ljudi iz biznisa te društvene i medijske scene okupili su se na ekskluzivnom partyu tvrtke A1 Hrvatska u Areni Zagreb kako bi poželjeli dobrodošlicu novom A1 brendu.

Vizualni spektakl na eventu dočekao je goste već na samom ulasku, prolaskom kroz digitalni vodopad, a nastavio se vrhunskim performanceom Mirror Crewa i Filipa Perića, međunarodno priznatog dizajnera i ilustratora koji pomoću virtualne stvarnosti (VR) slika umjetnička djela. Saša Šekoranja svojim je cvjetnim aranžmanima upotpunio ovaj gala događaj.

Među uzvanicima zabavljala su se i brojna poznata lica poput Marijane Batinić koja je vodila program, Nevene Rendeli, Mirne Medaković Stepinac, Joška Lokasa, Daniele Trbović, Andreje Bistričić, Davora Brukete i Nikole Žinića…

Na spektakularnoj pozornici svoje hitove izvodila su neka od najvećih imena hrvatske glazbe – Nina Badrić, Massimo, Petar Grašo, Franka Batelić, Mia Dimšić, a poznati bend ‘The Frajle’ iznenadio je goste pred sam kraj događanja.

“A1 brend svojim korisnicima želi biti vodič u složeno digitalno doba novih tehnologija, velikih brzina i različitih multimedijalnih uređaja, čineći njihov život ugodnijim, produktivnijim i jednostavnijim“, rekao je u pozdravnom govoru Jiři Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Komentiraj