Bojan Zibar

FOTO: Dječja matineja u razigranom Kaptol Boutique Cinema

Da ljetni sadržaji i programi nisu rezervirani isključivo za obalu, ove subote pobrinulo se zagrebačko kino, Kaptol Boutique Cinema, priredivši nezaboravno iskustvo za one najmlađe.

Nakon što su u kinocrtaonici – kutku u WOW baru najmijenjenom samo njima, uživali crtajući i bojajući svoje najdraže animirane likove, njihove pustolovine pogledali su i na velikom platnu.

Aktualne crtiće – Kako je Gru postao dobar – sink, Auti 3 – sink te Patke za nemoguće zadatke – sink, sa svojom djecom pogledali su i brojni poznati roditelji: Tomislav Jelinčić sa suprugom, Ivana Husar Mlinac, Ines Preindl, Zoran Pribičević sa suprugom, Ženja Moskaljov…

Osim u Matinejama, roditelji su s djecom uživali gledajući i atraktivne akrobacije na svili – još jedan u nizu programa za najmlađe. U suradnji s udrugom Traumatic Arts, akrobatske vještine prije Matineja na programu su 15. i 22.07., 19. i 26.08. te 2.09., kada se planira i veliki završni nastup za kraj Ljeta u kinu Kaptol Boutique Cinema.

Ljetni program traje sve do 3.09. do kad se organizira i Kinocrtaonica, a u srpnju i kolovozu u kinu ćete moći pogledati Kako je Gru postao dobar, Valerian i grad tisuću planeta, Tvrd orah 2, Dunkirk, Planet majmuna: Rat, Atomska plavuša, kao i crtić Vrapčić Richard, dok su za rujan već najavljena i dva atraktivna rock spektakla na velikom platnu – David Gilmour: Live at Pompeii (13.09.) i (28.09.) Black Sabbath: The End of The End, o posljednjoj turneji legendi metala.

Sve informacije o Ljetu u Kaptol Boutique Cinema potražite na www.kaptolcinema.hr.

Komentiraj