FOTO: Delicije iz Electrolux kuhinje na Food Film Festivalu

Electrolux, Screenshot foodfilmfestivalzagreb.hr

Tvrtka Electrolux će ponovno ove godine okupiti brojne ljubitelje kuhanja i degustacija delicija na Food Film Festivalu koji će se održati na zagrebačkom Zrinjevcu.

U Electrolux kuhinji će od 8. do 17. rujna posjetitelji moći vidjeti najnovije kućanske aparate kao što su pećnica s PlusSteam funkcijom i najbolji kuhinjski pomagač Kitchen Assistent.

Za one željne novih recepata i neodoljivih okusa hrane, Electrolux će uz pomoć Majstor kuhar akademije koju predstavlja poznati chef Branko Ognjenović održati čak dvije kulinarske radionice i to 12. rujna u 17:30 sati te 16. rujna u 17:30 sati.

Food Film Festival je ljetni gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu. Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane. Ove godine će posjetitelji festivala i Electrolux radionica moći doznati kako funkcionira tehnologija pare u Electrolux PlusSteam pećnicama koju koriste najbolji svjetski restorani. Dok nježno kuhanje parom u ovoj pećnici zadržava sočnost hrane, vrući zrak joj omogućava hrskavost i zlatnu boju. PlusSteam multifunkcionalna pećnica s funkcijom za pečenje s parom pritiskom tipke dodaje točnu količinu vlage. Tako ono što se peče dobiva izgled i okus kao da je svježe iz pekare te je ujedno zdravo jer para zadržava i do 50% više vitamina i minerala od bilo koje druge metode pripreme hrane.

Na Food Film Festivalu će Electrolux predstaviti i najnoviji model poluprofesionalnog miksera Kitchen Assistent koji je u mnogim kućanstvima postao najbolji pomoćnik za pripremu slanih i slatkih jela. Pomoću njega se jednostavno može miješati tijesto za kruh ili smjese za kolače, mljeti meso te raditi razne nadjeve. Mnogi profesionalni kuhari koriste Kitchen Assistent jer im olakšava posao, štedi vrijeme i daje odlične rezultate, što će pokazati i kuhari Majstor kuhar akademije.

Više informacija doznajte na stranicama www.electrolux.hr i na službenoj internetskoj stranici eventa www.foodfilmfestivalzagreb.hr.

Kitchen Assistent
Electrolux poluprofesionalni mikser Kitchen Assistent štedi vrijeme i daje odlične rezultate
Kako funkcionira Kitchen Assistent pokazat će vam kuhari Majstor kuhar akademije
Kako funkcionira Kitchen Assistent pokazat će vam kuhari Majstor kuhar akademije
Tehnologiju pare u Electrolux PlusSteam pećnicama koriste najbolji svjetski restorani
Tehnologiju pare u Electrolux PlusSteam pećnicama koriste najbolji svjetski restorani
PlusSteam multifunkcionalna pećnica s funkcijom za pečenje s parom pritiskom tipke dodaje točnu količinu vlage. Tako ono što se peče dobiva izgled i okus kao da je svježe iz pekare te je ujedno zdravo jer para zadržava i do 50% više vitamina i minerala od bilo koje druge metode pripreme hrane
PlusSteam multifunkcionalna pećnica priprema ‘zdravu hranu’, jer para zadržava i do 50% više vitamina i minerala od bilo koje druge metode pripreme hrane

Komentiraj