FOTO: DBOXX nagradni natječaj osvojile Maja Cipek i Mirela Noršić s brandom Radiona

Sara Dombre

DBOXX nagradni natječaj osvojile Maja Cipek i Mirela Noršić s njihovim brandom Radiona.

DBOXX koncept store je kroz svoj natječaj uz podršku žirija koji su činili dizajnerica Aleksandra Dojčinović, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i arhitekt Ante Vrban izabrao sedam finalista koji su se svojim iznimnim talentom istaknuli iz mnoštva pristiglih prijava: Radiona, Woo colours, Sonja Jug, ExxE.bags, Slaven Grande, Lucija Vrcić i Čehla. Ovi mladi umjetnici su svoju ljubav prema modi, slikarstvu, dizajnu i umjetnosti pretvorili u posao.

Glasovanje se odvijalo putem društvenih mreža, gdje su svi mogli podržati svog favorita i omogućiti mu pobjedu. Najviše glasova dobila je Radiona – brend koji su stvorile akademska slikarica Maja Cipek i magistra kostimografije Mirela Noršić.

„Što se tiče smjera u kojem idemo i što sve izrađujemo, tu ne volimo postavljati granice, volimo učiti uvijek nešto novo pa se tako proizvodi Radione, kao i mi same, mijenjaju s našim novim spoznajama“, izjavile su kreativke Maja Cipek i Mirela Noršić.

Veliku podršku tokom glasovanja imale su Talya design i ExxE.bags koje su također dobile priliku svoje radove izložiti u DBOXX-u.

Pogledajte radove talentiranih pobjednika ovog kreativnog natječaja i posjetite concept store DBOXX na zagrebačkoj adresi Petrinjska 85…

Maja Cipek i Mirela Noršić s modnim kreacijama njihovog branda Radiona
Maja Cipek i Mirela Noršić s modnim kreacijama njihovog branda Radiona
Vlasnica branda Talya design
Vlasnica branda Talya design
Sara Dombre
Zanimljive stylish torbice branda ExxE.bags
Stručni žiri kreativnog natječaja - Aleksandra Dojčinović, Tihana Harapin Zalepugin i Ante Vrban
Stručni žiri kreativnog natječaja – Aleksandra Dojčinović, Tihana Harapin Zalepugin i Ante Vrban

 

Komentiraj