Tvrtka DATALAB HR posluje na novoj adresi kao DATALAB HR d.o.o.

Tvrtke DATALAB AGRO d.o.o. te GRAVIS GT d.o.o. od 01. listopada posluju kao DATALAB HR d.o.o., službena podružnica međunarodne grupacije DATALAB d.d., najvećeg proizvođača ERP-a u JI Europi.

Povodom preseljenja na novu adresu Avenija V. Holjevca 40 (RECRO centar) u Gradu Zagrebu, tvrtka je za svoje korisnike, partnere i djelatnike organizirala svečano otvorenje novog ureda kojem je nazočio i gospodin Moreno Rodman, izvršni direktor Datalab d.d.

“Mi smo IT tvrtka, a  ujedno smo i proizvodna te inovativna tvrtka. Zapravo, mi smo vodeći proizvođač softvera u Jugoistočnoj Europi i u tom duhu smo koncipirali ured, što na omogućava da se razvijamo dalje te budemo jos bolji, veći i jači, a to ćete imati prilike vidjeti u narednim mjesecima i godinama“, izjavio je gospodin Goran Težak, direktor Datalab HR.

Novi ured ima dovoljno prostora za brzo rastući tim HR PANTHEON™ profesionalaca, druženje s korisnicima i partnerima te održavanje edukacija i uskoro redovnih dana otvorenih vrata.

O PANTHEON™-u:

ERP Datalab PANTHEON™  je suvremeni poslovni informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća. Ovaj pouzdani poslovni program kreiran za e-stoljeće svojim korisnicima omogućava stjecanje i zadržavanje konkurentne prednosti te dnevno donošenje poslovnih odluka temeljem točnih i ažurnih informacija u svim segmentima poslovanja

O Datalabu:

Datalab d.d. vodeći je proizvođač poslovnih rješenja (ERP) za male, srednje velike i velike tvrtke u Regiji. Kvalitetu Datalab SW rješenja potvrđuje više od 51 000 zadovoljnih korisnika  ERP-a PANTHEON™, ali i medalje za izvrsnost osvojene na najvećem svjetskom informatičkom sajmu CeBIT-u u Hannoveru 2008. i 2013. godine.  Preko 20 godina tvrtka je prisutna u 12 država Regije, a  raste i izvan tih geografskih okvira. Datalab u svojoj ponudi pruža napredna softverska rješenja (ERP) PANTHEON™ koja su u potpunosti sukladna i u svakom trenutku ažurirana sa zakonom.

Komentiraj