Cinkuši

FOTO: Cinkuši, Hladno Pivo i Picksiebner održali koncert za pomoć kolegi

Sinoć je u Močvari održan koncert za pomoć Igoru Bariću poznatom i priznatom violinistu koji je surađivao sa mnogima.

‘Sviramo za Igija’ naziv je humanitarne akcije koja je okupila rock bendove, prijatelje priznatog hrvatskog violinista u cilju pomoći pri rehabilitaciji nakon teže bolesti. Cinkuši su okupili ekipu svojih kolega i prijatelja (Hladno Pivo, Picksiebner) s namjerom združnog muziciranja i prikupljanja novčanih sredstava za pripomoć u rehabilitaciji Igora Barića, koji se trenutno oporavlja od posljedica moždanog udara.

Igor Barić, popularni ‘Igi’, voljeni je član glazbene družine Cinkuši, kao i dugogodišnji violinist Ansambla narodnih plesova i pjesama Lado. Surađivao je i s Hladnim pivom, Vješticama, Ayllu, Tetom Lizom, Jegedušima, Zagrebačkim muzikašima, Harmerima, sudionik brojnih koncerata i albuma.

Kao gost iznenađenja sa dijelom ekipa iz Vještica u sredini koncerta uskočio je i Boris Leiner tako da je Močvara uz glasno pjevanje publike bila puna dobrih vibracija.

U cijelu akciju uključili su se brojni mediji, HGU i mnogi koji su htjeli pomoći, a nakon odlične veselice Cinkuši su poslali svima zahvalu:

“Hvala hvala hvala: bilo je divno osjetiti veliku količinu pozitivne energije ​koja se stvorila u Močvari prilikom zajedničkog muziciranja Picksiebnera, Hladnog Piva i Cinkuša, a na pozornicu su još stali i Boris Leiner iz Vještica sa Miljanom Bakićem kao i Domagoj Vorberger. Hvala Kornelu i ekipi iz Močvare na prostoru, razglasu, rasvjeti, zaštitarima, hvala najboljim toncima: Tomici Noršiću, Vladi Sokačiću i Igoru Ivankoviću, hvala Tomislavu Fiketu (Bad Habit) na dizajnu, hvala Vesni Mitar na PR-u, hvala Jiggyu na plakatima, hvala Marku Kovačiću Kovi i Silviu Novoselu na izradi radio jingla, hvala Buču i HGU-u na izradi video spota za TV, hvala ZAMP-u što se odrekao svojih potraživanja, hvala Mateku Kruhonji na najboljem gulašu i vinariji Jarec Kure na izvrsnom vinu za izvođače. I najveća hvala dragoj publici koji su došli i pjevali skupa sa nama!”, piše u zahvalnici.

Za one koji nisu mogli na koncert-donacije se mogu vršit na račun od Igija:

IGOR BARIĆ
ZAGREBAČKA BANKA
HR 4723600003213815843

cinkusi
Cinkuši
cinkusi-2
Cinkuši
cinkusi-3
Cinkuši
hladno-pivo
Hladno Pivo
hladno-pivo-2
Hladno Pivo
picksibner
Picksiebner
picksibner-2
Picksiebner

Komentiraj