Sara Dombre

FOTO: CINESTAR Održana svečana CineLady premijera filma ‘Drugo stanje Bridget Jones’

Najpoznatija singl cura na svijetu se vratila na velika platna.

Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana CineLady projekcija dugoočekivanog trećeg nastavka ‘Drugo stanje Bridget Jones’.

Mnoštvo znatiželjnih pripadnica ljepšeg spola okupilo se tom prigodom u CineStaru, a CineStarovi partneri su darivali posjetitelje kao i obično na Cinelady projekcijama. Nivea je svaku posjetiteljicu darovala prigodnim bogatim poklonom, a dobile su i magazin Story. Brojne poznate Hrvatice također nisu propustile priliku pogledati u kakve je to zgode i nezgode ovoga puta upala simpatična Bridget pa samo tako na CineLady projekciji imali priliku vidjeti Renatu Sopek, Andreu Andrassy, Ivanu Delač Đolo, Anu Radišić, Mirjanu Mikulec, Leu Mijatović, Laru Antić, Anamariju Vrdoljak te mnoge druge.

‘Drugo stanje Bridget Jones’ nastavak je omiljenih humorističnih filmova, nastao je prema kolumni i romanima britanske spisateljice Helen Fielding. Dobitnicima Oscara – Renee Zellweger i Colinu Firthu ovoga puta pridružuje se Patrick Dempsey, poznatiji i kao dr. Derek Shepherd alias dr. McDreamy iz popularne serije Uvod u Anatomiju. U trećem dijelu glavna junakinja upravo je navršila 43 godine, prekinula je s Darcyjem (Colin Firth) i opet se našla sama. Stoga je odlučila u potpunosti se posvetiti svojem poslu kao vrhunskoj producentici emisije za vijesti i okružiti se prijateljima. I baš kada se činilo da je sve sjelo na svoje mjesto i ništa ne može proći po krivu, upoznaje privlačnog Amerikanca Jacka Qwanta (Patrick Dempsey), koji utjelovljuje sve ono što Darcy nije. Odjednom se nađe trudna, no nije baš sigurna je li otac djeteta njezina dugogodišnja ljubav ili pak nova ljubav s one strane oceana.

Lik i djelo Bridget Jones postao je globalni fenomen u kojem uživaju sve generacije žena. Uvijek optimistična, ona pronalazi humor u svakoj stresnoj situaciji u kojoj se nađe. Skromna je, uporna i odlučna, savršeno je nesavršena i upravo zbog toga se ljudi mogu s njom poistovjetiti.

Film ‘Drugo stanje Bridget Jones’ u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima diljem Hrvatske, a iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična su pozivnica da se uputite u najbliži CineStar.

Lara Antić i Ana Radišić
Lara Antić i Ana Radišić
Natasa Brunović i Mirjana Mikulec
Natasa Brunović i Mirjana Mikulec
Ivana Delač Đolo
Ivana Delač Đolo
Andrea Andrassy
Andrea Andrassy
Renata Sopek
Renata Sopek

Komentiraj