FOTO: CineStar Joker u Splitu prvi u Hrvatskoj otvara dječju kino dvoranu

CineStar

Tvrtka Blitz-CineStar, vodeći kino prikazivač u Hrvatskoj i regiji, najavljuje novi dječji koncept koji uvode u odabrana kina.

Riječ je o specijaliziranim kino dvoranama za djecu, prve takve u Hrvatskoj. Uskoro počinje preuređenje prvog splitskog CineStara u sklopu Joker centra koje će se odvijati u fazama, a novost je da će ovaj splitski multipleks osim dvije potpuno nove “rođendaonice” i drugih atraktivnih sadržaja, dobiti i prvu KIDS CineStar dječju dvoranu u Hrvatskoj. Prva ovakva dvorana otvorena je nedavno u sklopu CineStara u Novom Sadu, a nakon splitskog CineStara u Joker centru, dječju CineStar Kids dvoranu dobit će i Zagreb.

Dovorana je osmišljena na kreativan i zabavan način od posebno dizajniranih šarenih sjedala, vreća za sjedenje, šarenih ilustracija koje svijetle u mraku do velikog tobogana kojim se spušta u bazen s lopticama, a djeci će na raspolaganju biti i razne didaktičke igračke i ostali zabavni sadržaji. Ove dvorane imaju i posebno programiranu rasvjetu te nivo zvuka prilagođen uzrastu. Programski u njima se emitira samo sadržaj prikladan djeci, od trailera crtanih filmova do reklama koje su prikladne za uzrast od 3 do 12 godina. Prva ovakva dvorana otvorena je nedavno u sklopu CineStara u Novom Sadu, a nakon splitskog CineStara u Joker centru, dječju CineStar Kids dvoranu dobit će i Zagreb.

“Filmska avantura u Kids CineStar dvorani počinje igrom, na veliko zadovoljstvo djece. Roditelji žele ispuniti sve želje svojoj djeci, ali ponekad nemaju vremena ili novaca za sve, pa je dječja dvorana s igraonicom odlična solucija za sve roditelje koji imaju puno želja, a malo vremena. Kids CineStar nije samo dvorana koja je opremljena toboganom, to je potpuno novo iskustvo za djecu. Polazi se od pretpostavke da je neko dijete prvi put u kinu te mu se suptilno uz igru prikaže i kratki bon ton kako se treba ponašati u kinu, kako je lijepo poštivati drugu djecu, ne ometati film. Ovim novim projektom u CineStar kinima, koncept “Family friendly cinema“, koji njegujemo od početka, podići ćemo na još viši nivo, a najmlađim posjetiteljima spojiti ćemo dvije stvari koje najviše vole – igranje i animirani film“, rekao je Hrvoje Krstulović.

Komentiraj