Promo

FOTO: CINESTAR DAN ZA 10! Više od 65 tisuća gledatelja posjetilo Cinestar kina

CineStarov DAN ZA 10! jučer postavio regionalni rekord posjećenosti nekog kina tokom radnog dana u tjednu.

Jučer se u CineStar kinima tražila svaka slobodna ulaznica, a posjetitelji su se rashladili od ljetnih vrućina uz odlične filmove i još bolje cijene. Tradicionalna CineStarova akcija DAN ZA 10! kada cijena kino ulaznice iznosi svega 10 kuna, ove godine je okupila preko 65 tisuća posjetitelja čime su CineStar kina postavila regionalan rekord posjećenosti nekog kina u jednom danu u tjednu. Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodana nekoliko dana prije početka akcije pa su tako brojni filmoljupci jučer mogli uživati u filmskim naslovima kao što su Odred otpisanih, Ledeno doba: Veliki udar, Legenda o Tarzanu, Zvjezdane staze: S one strane i Jason Bourne.

Najbrži posjetitelji su uživali u CineStar premium formatima – 4DX iskustvu i IMAX-u jer su se za te dvije dvorane ulaznice rasprodale već prvoga dana pretprodaje. I turisti na Jadranu su u iskoristili ovu jednodnevnu pogodnost i posjetili CineStar u pet gradova na moru, DAN ZA 10! je postao prava ljetna atrakcija. Splitski CineStar u shopping centru Joker jučer je zabilježio 30 tisućitog posjetitelja CineStar DANA ZA 10! te mu je tom prilikom upravitelj kina uručio poklon paket.

Ove impresivne brojke pokazuju koliko su se dobro posjetitelji jučer zabavljali, jer je u 81 dvorani širom Hrvatske prikazano gotovo 500 projekcija u samo jednom danu.

Gužva ispred kino blagajni
Gužva ispred kino blagajni
Brojni mladi uživali su u projekcijama
Brojni mladi uživali su u projekcijama
Upravitelj CineStara Split i dobitnik nagrade
Upravitelj CineStara Split i dobitnik nagrade

 

Komentiraj