FOTO: Chef Marin Medak oduševio poznate goste i predstavio Somat novitete

Marin Medak

Za nezaboravne trenutke, posebne doživljaje i slatke uspomene dovoljni su ukusni zalogaji, bajkoviti ambijent i dobro raspoloženi gosti.

U svemu tome uživali su brojni poznati koji su bili dio još jedne fantastične kulinarske priče poznatog chefa Marina Medaka.

Na večeri povodom predstavljanja noviteta brenda Somat koji je razvio nove Somat Gold tablete i gel s mirisom limuna i limete, Marin Medak je oduševio, za ovu prigodu posebno kreiranim, gastro specijalitetima.

Nesvakidašnji ambijent Parka želja, usred zelenog prostranstva, inspiriran mitovima o samoborskim vilama i vilenjacima, bio je savršen za prekrasnu večer u kojoj su uživali: Marijana Batinić, Bojana Gregorić, Anđa Marić, Ana Maras, Ana Begić Tahiri, Lucija Lugomer, Kristina Krepela, Ivica Skoko, Martina Budek, Robert Sever, Zoran Aragović i brojni drugi.

Chef Marin Medak je uzvanicima otkrio poneki tajni sastojak i kulinarski trik poznat samo pravim majstorima. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no, unatoč sve bržem načinu života, kuhinja postaje mjesto opuštanja, druženja i stvaranja pravih malih gastro kreacija. Kako u kuhinji treba pokazati pravo umijeće, brojni gosti tijekom večeri sudjelovali su u raznim izazovima i uz zabavu se okušali u malim kuhinjskim zadacima.

Da bi kuhanje bilo što jednostavnije i zanimljivije i da bi posuđe nakon obroka bilo besprijekorno čisto rješenje donosi novi Somat Gold gel i tablete s mirisom limuna i limete koji odstranjuju čak i tvrdokorne, zagorjele mrlje od hrane bez prethodnog namakanja.

Osim profesionalnih kuhara, hotela i restorana, Somat proizvode koriste i mnoga kućanstva, jer olakšavaju posao oko pranja, a rezultat je besprijekorno čisto i higijensko posuđe.

Komentiraj