Igor Soban/PIXSELL

FOTO: Brojni poznati na prvoj domaćoj utakmici KHL Medveščaka

Održana je prva domaća utakmica KHL Medveščaka koja je označila otvorenje nove sezone srednjoeuropske lige hokeja na ledu EBEL 2017/2018, na kojoj su ‘Medvjedi’ u Velikoj dvorani Doma sportova dočekali suparnika – mađarski klub Alba Volan.

Svečano otvorenje utakmice obilježilo je bacanje paka našeg olimpijca i hrvatskog rekordera u bacanju kugle, Stipe Žunića (26), koji je na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Londonu osvojio brončanu medalju.

Jučerašnjom utakmicom započela je društveno odgovorna i edukativna akcija ‘Pošumimo Hrvatsku zajedno’ u suradnji KHL Medveščaka i Hrvatskih šuma kojom će se prikupljati sadnice i sredstva za pošumljavanje opožarenih područja Grada Splita i okolice. Ovo je tek prvi korak, a akcija će trajati do kraja hokejaške sezone.

Ovu hvalevrijednu akciju podržali su brojni ljubitelji hokeja koji su uživali u odličnoj atmosferi: Kristina Krepela, Katarina Baban, Jelena Rozga, Ana Majhenić, Ana Miščević, Slavko Sobin, Duško Modrinić, Martin i Valent Sinković i brojni drugi.

Sljedeća domaća utakmica KHL Medveščaka na rasporedu je 22.09. u 19.15 sati u Velikoj dvorani Doma sportova.

Sve informacije dostupne na: www.medvescak.com.

Komentiraj