FOTO: Brojni poznati na predstavljanju Klara Premium Storea

Tomislav Valent

Svečanom otvorenju novog urbanog concepta pekarnica – KLARA PREMIUM STORE nazočili su brojni poznati poput Luke Nižetića, Lane Klingor Mihić, Ivane Mišerić, Kristine Šalinović, Antonije Šole, Borne Kotromanić, Antonija Franića, popularni gastro blogeri, poslovni partneri i prijatelji.

Za pročišćen, minimalistički i elegantan interijer na prvoj zagrebačkoj adresi Zrinjevac 16, s duhom industrial chica zaslužan je renomirani studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.

S novim motom “LIVE. LOVE. EAT FRESH.”, Klara će svojim kupcima, uz prepoznatljivi asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, od sada nuditi i privlačan kutak s nutricionistički osmišljenim asortimanom – KLARA GREEN LINE.

KLARA GREEN LINE stvoren je prema recepturama dr. Lejle Kažinić Kreho, međunarodno priznate hrvatske liječnice i nutricionistice s diplomom prestižnog londonskog Kings Collegea i članice Britanskog nutricionističkog društva.

‘Vegan’ i ‘vegetarian friendly’ hrana i napici te široki izbor salata pripremati će se pred očima kupaca, a educirani tim iz prve ruke će pružiti potrebne informacije o nutritivnim i pažljivo odabranim namirnicama.

Komentiraj