FOTO: Brojni poznati na ekskluzivnom pre-shopping eventu KENZO X HM kolekcije

Nakon spektakularne revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena Kezno X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu bila je destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping.

Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi i odličnoj glazbi za koju je bio zadužen DJ Vazmenko. Priliku da prvu odjenu Kenzo x H&M kolekciju za tu večer pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću.

Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću

“Volim H&M, volim Kenzo, ova kolaboracija idealan je modni spoj i apsolutno sam zaljubljena u svaki komad ”, izjavila je Petra Kurtela.

“Učiniti modu dostupnu i pristupačnu svima prava je modna poslastica, volim što ova kolekcija slavi individualizam i odvažnost”, rekla je Sara Renar.

“Od svih modnih kolaboracija u ovoj sam se nekako najviše pronašla, duge kožne rukavice moj su omiljeni komad”, kazala je Superbabe Killah.

“Iznimno mi je drago da sudjelujem u ovoj priči koja slavi modu Na posve jedan nov i uzbudljiv način”, prokomentirao je Nikola Zorotović.

Kolekcija Kenzo x H&M od danas je dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni.

KENZO kolekcija ženske odjeće za H&M predstavlja jedinstvenu posvetu živopisnoj baštini brenda, koja obiluje jarkim printovima, ženstvenim detaljima i razigranim siluetama. Kreativni direktori Kerol Lim i Umberto Leon propustili su arhive osnivača Kenza Takade kroz vlastiti pogled na svijet i podarili pečat 21. stoljeća komadima koji imaju senzibilitet sedamdesetih i osamdesetih. Boje i printovi se sudaraju i kontrastiraju, uticaji kimona oblikuju krojeve, trake i nabori unose šarm folklora, a sportski oblici donose urbanu energiju. Ovo je kolekcija kreacija koje su potpuno jedinstvene za H&M, lako nosive i sveobuhvatne, dok istovremeno bacaju novo svijetlo na neke od najuzbudljivijih modnih priča.

Muška kolekcija koju potpisuju KENZO x H&M drska je, moćna i predstavlja pohvalu printovima, bojama i izražavanju vlastite ličnosti. Kreativni direktori Kerol Lim i Umberto Leon izabrali su arhivske printove osnivača Kenza Takade i udahnuli im novi život na novim klasičnim komadima muške odjeće, poput majica, dukseva sa kapuljačom, bomber jakni i parki. Rezultat je kolekcija odevnih predmeta, apsolutno jedinstvena za H&M, u kojoj se boje, printovi i teksture razigrano stapaju i izražavaju pravu slobodu mode.

kenzo-x-hm-1
Kolekcija Kenzo x H&M dostupna je u oko 250 trgovina i online diljem svijeta, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni
kenzo-x-hm-2
Kolekcija Kenzo x H&M u centru Cvjetni
kenzo-x-hm-3
Kolekcija Kenzo x H&M u zagrebačkoj H&M prodavaonici u centru Cvjetni
kenzo-x-hm-4
Kolekcija Kenzo x H&M dostupna je u oko 250 trgovina i online diljem svijeta, a u republici Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni
Superbabe Killah
Superbabe Killah
Nikola Zorotović
Nikola Zorotović
DJ Vazmenko
DJ Vazmenko

 

Lana Radinić i Danilo Drobnjak
Lana Radinić i Danilo Drobnjak
ines-preindl
Ines Preindl
Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš
Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš

Komentiraj